Elvetélt, és kis híján összeroppant a popsztár!

Lily Allen megjárta a diliházat! Megviselte kisbabája elvesztése!

Lily terhességének bejelentése után nem sokkal, tragikus hirtelenséggel elvesztette születendő gyermekét, azután hogy barátjával, Ed Simmons-szal hazatértek a nyaralásból. Természetesen mindkettejüket nagyon rosszul érintették a történtek.

2009.01.22 15:20mellesleg

Az énekesnőt különösen megviselte a dolog, így bevonult egy klinikára, ahol pszichiátriai eseteket kezelnek. 

A súlyos depresszióval küzdő énekesnő három hetet töltött az intézetben, és igen nehéz időszakot élt át.
 
Az egyetlen pozitívum talán az volt, hogy senki nem sejtette, hol is tartózkodik éppen, így teljes erejével a gyógyulásra koncentrálhatott. A történtek óta Lily és a Chemical Brothers-es Ed Simmons útjai különváltak.

Pedig a hírek szerint Lily Allen rengeteget változott, mióta kiderült, hogy anya lesz. A korábbi kicsapongó életmódját felváltotta az egészség-tudatosság, mégis elvetélt. 

A kisbaba pedig mindössze 2 hónapja volt az énekesnő hasában, mikor elveszítette!

Lily Allen elveszítette kisbabáját!

Allen és volt barátja a közelmúltban a Maldív-szigeteken vakációztak, az utazás Ed karácsonyi ajándékának része volt.
 
A szerencsétlenség azután következett be, hogy visszatértek Angliába. Az énekesnő szóvivője a The Sunnak elmondta, hogy:

- "megerősítem a hírt, Lily Allen elvetélt. Ő és partnere nem kívánnak további kommentárt fűzni az esethez, és arra kérnek mindenkit, hogy ezekben a nehéz időkben tartsák tiszteletben a magánéletüket."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.