Ruhát ledobni és besurranni a fiú ágyába?

Merész- Lily Allen meztelenül ismerkedik!

Lily Allennek igazán sajátos módszere van, amivel elcsavarja a pasik fejét és az énekesnő esküszik a saját pasizós taktikájára!

Bájos és kacér...az énekesnő legújabb képei! képgaléria

2008.11.27 19:00rtlbulvar.hu

Az énekesnő beavatott mindenkit a titkos technikába: meztelenre vetkőzik, majd besettenkedik a választott ágyába. Férfi legyen a talpán, aki ezek után ellen tud állni neki.
 
A pasizós technikát ráadásul le is tesztelte az énekesnő, méghozzá előző barátján, Seb Chew-on, akivel egy éve szakítottak. Gyűjtött egy kis bátorságot néhány pohár ital formájában, majd dalra fakadt. 

Mikor már összeszedte minden erejét, elmondta Sebnek, hogy otthon felejtette a lakáskulcsát, és nem akarja felébreszteni a mamáját, ezért engedje meg, hogy a kanapéján aludjon.

- " Amikor bejutottunk Sebhez, gyorsan elmentem fogat mosni, levetkőztem, és beugrottam az ágyába. Ez volt ez egyetlen lehetséges út, hogy magamba bolondítsam, utólag sem jut eszembe más megoldás!" – vallja be mosolyogva a sztár. 

Lilly elárulta, hogy két és fél év után szakítottak Sebbel, és most nagyon egyedül érzi magát. 

Abban reménykedik, hogy mihamarabb talál magának egy újabb ágytulajdonost, akinek bevetheti bájait.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.