Egy 22 évvel idősebb multimilliomossal jár!

Lily Allen korosodó multimilliomost fogott!

Az énekesnő egy 22 évvel idősebb multimilliomossal jár. A pár a Karib-szigeteken vakációzott. A 23 éves Lily új lovagja a körülbelül 100 millió fontos vagyonnal rendelkező Jay Jopling műkereskedő.

A 23 éves Lily és koros új lovagja együtt! képgaléria

2009.01.05 16:40mellesleg
Fotó: Sun Online

Habár a „Smile” énekesnője nagyon boldognak vallja magát, barátai aggódnak a szerelmesek közt lévő korkülönbség miatt. 

Lily ezt azonban nem tartja problémaforrásnak, mint mondja, mindig is az idősebb pasikra bukott (előző két barátja, Seb Chew és Ed Simons is 30-on felül voltak), és úgy általában jobban szeret nála idősebbekkel barátkozni, mint saját korosztályának tagjaival.

Ő is megmutatta!

A múlt hónapban Lily Allen új barátjával a Karib-tengeren nyaralt, ahol nem csak az új románcra derült fény, hanem megmutatta magát és a meztelen valóságot, ugyanis a The Sunban megjelent képeken Lily Allen csupán egy kék bugyiban van. 

Lily Allen az új lemeze reklámkörútja előtt ment el kikapcsolódni egy kicsit, valószínűleg fárasztó időszak elé néz. Az It's Not You, It's Me című lemez várhatóan február 9-én jelenik majd meg. 

A lemezen megjelent egy dal, mely a Fuck You címet viseli, eredetileg az angol nemzeti pártról szólt, de végül George W. Bush lett a célpont. Allen azt mondta, fontos, hogy a fiatalok a saját jövőjük kúlságát megteremtsék. 

- "Legyél zöld! És gyűlölj gyűlölni!" - nyilatkozta akkor az énekesnő. 

Lily Allen 2005 novemberében tűnt fel a MySpace-en, ahova elkezdte felrakosgatni a demófelvételeit. 

Gyorsan népszerű lett, 2006 nyarára már meg is jelent az első szólólemeze, az Alright, Still.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.