Rájön majd a sztár egy józanabb pillanatában!

Meg fogja bánni! Lily Allen drogozásra buzdította a gyerekeket!

A 23 éves énekesnő interjút adott a minap. Bár ne tette volna... Lily Allen olyan butaságot mondott, amit egy józanabb pillanatában egészen biztosan meg fog bánni. Addig azonban még sok év van hátra.

Lily Allen extrém külsővel vad fotókon! képgaléria

2009.02.18 11:00rtlbulvar.hu

A tinédzser lányok bálványa azt találta mondani, hogy szerinte minden gyereknek ki kell próbálnia a drogot, hiszen csak így tudják meg, hogy hogyan hat rájuk.
 
Ez azonban még nem minden: az énekesnő a riporter döbbent reakciója láttán sem hagyta abba a csacsogást. 

- " A mondás is úgy szól, hogy próba után jön a tanulás, nem?
A szülőknek el kellene magyarázniuk a gyerekeiknek, hogy a drog furcsa, vicces dolgokat művel az agyukkal. Mindenki másképp reagál rá. Ha kipróbálták, utána eldönthetik, hogy akarják-e folytatni."
- csacsogta Lily. 

Ezután elárulta, hogy a kokain és az ehhez hasonló tudatmódosítók nem tesznek jót neki, mert dühös lesz tőlük, de a cracktől és a herointól nagyon jól szokta érezni magát. 

Amikor a megrökönyödött riporter megkérdezte tőle, hogy cseppet sem zavarja-e, hogy rá példaképként tekintenek a tinik, Lily csak annyit felelt, hogy szerinte inkább a testvérek és a szülők legyenek a példaképek, ne pedig a popsztárok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.