A botrányos sztár új lemezzel rukkol elő!

Jön Lily Allen második albuma!

Lily Allen második albuma 2009. február 9-én jelenik meg. Az előző album, az Alright, still top slágere a "Smile" több hétig vezette a slágerlistákat, mely hírnevet és sikert hozott a 21 éves énekesnőnek.

Lily Allen a bevállalós énekesnő képekben! képgaléria

2009.01.30 19:00ma.hu

Így nem meglepő, hogy világszerte több mint 2,5 millió példányt adtak el debütáló lemezéből. A 12 teljesen új popdal témái a mindennapi életből merített gondolatok, melyeket vidám zenei alapokra helyeztek. 

A könnyed hangzás néhol komorra vált, de a pozitív életérzés végig jelen van. A korong igazi sztár-parádét rejt: Robbie Williams, Mark Ronson, Jamie T és a The Kaiser Chiefs előadókkal is készült duett. 

Az első kislemez a "The fear" című dal, amely már hallható/látható. Lily az album megjelenését követően turnézni indul.
 
Néhány európai helyszín is szerepel a listán, bízunk benne, hogy talán hazánkba is ellátogat a fiatal sztár !

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.