Kiderült, hogy az énekesnő nagyon bandzsa!

Bizarr képek- Nézze meg! Lily Allent keresztbe álló szemekkel és kócosan kapták lencsevégre!

Nem ez az első eset, hogy Lily Allent keresztbe álló szemekkel, kócosan, elmázgálódott sminkkel kapták lencsevégre. Szerencsére ezúttal nem egy áttivornyázott éjszaka nyomait láthatjuk rajta.

Lily Allen bizarr és bandzsa képei! képgaléria

2009.01.29 15:40mellesleg

Az énekesnő a Spin magazin kedvéért bandzsított be, ha véletlenül a hajcsavarók a lyukas harisnya és a félig szétnyílt pongyola nem keltenének elég bizarr hatást! Bár a szexi kiegészítők inkább pikánsak és kihívóak, mint bizarrok...ám a bandzsa nézés felettébb előnytelen!

Fotó: Spin

A sorozat további képei se mellőzik a formabontó vonásokat, bár az összeakadt szemeket Lily ezeken már hanyagolta. Igaz, a legyező kalap se sokkal marad le a bandzsítás mögött.
 
A 23 éves Lily a fotókhoz mellékelt interjúban kerekperec kijelentette, nála 50 évesnél kezdődik a potenciális párjelölt, mivel addigra a pasik talán már kinövik „érzelmi éretlenségüket és bizonytalanságukat”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.