Sokba kerülhet Chris-nek egy ütés!

Hétmilliót kap Rihanna, ha újra kék-zöld lesz!

Borsos összeget kell leperkálnia szerelmének, ha ismét kezet emel rá - Chris Brown-nak ezután alaposan meg kell gondolnia, ököllel vesz-e elégtételt Rihannán.

Chris Brown a bíróságon már nem olyan bátor! képgaléria

2009.03.10 11:55ma.hu

Több, mint 7 millió fontot kell fizetnie Chris Brown-nak, ha újra verekedni támad kedve - Rihannának kell leszámolnia a szép összeget.

Az R&B sztár beleegyezett a dologba, már csak azért is, hogy megmentse eddig felfelé ívelő karrierjét, melyre a kedvesével történt csúnya botrány bizony nem vetett jó fényt...

Brown a menedzsmentje biztatására választotta ezt a megoldást, állítólag, hogy mentse a menthetőt.

Rihanna vére Chris kocsijában - Fotó: Splash

A mindössze 19 esztendős énekes múlt hónapban, a Grammy-gála előtt támadta meg párját, a 21 éves Rihannát, olyan durván, hogy az énekesnő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Szereplésüket a rendezvényen lemondták, Rihanna hosszú ideig hallgatásba burkolózott.

Állítólag egy üzenet miatt vesztek össze - féltékenységből ütött Brown, a legújabb verzió szerint ki akarta lökni az autóból a lányt, de mivel Rihanna be volt kötve, az ablaknak verte többször a fejét és a fülén is megütötte.

Az énekesnő a történtek ellenére nem jelentette fel barátját, sőt, a legújabb hírek arról szóltak, hogy titokban összeházasodtak!

Az még megdöbbentőbb, hogy a Rihanna baráti köréből származó információk szerint a sztár terhes Brown-tól, és a támadás alatt is az járt az eszében: nehogy a magzatnak baja essen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.