Újra szabad az összevert énekesnő?

Képekben a szingli buli: Megjött az esze? Rihanna kirúgta brutális párját!

Mindenki csak örülhet, ha igaz a hír: a csinos barbados-i énekesnő végre döntött, és dobta Chris Brown-t, aki néhány hete csúnyán összeverte őt!

Rihanna csinosan, de egyedül ment bulizni képgaléria

2009.03.20 11:00ma.hu

A szemrevaló sztár egyedül érkezett minap egy bulira - Rihanna csinosan kiöltözve toppant be, mini nadrágban és mélyen dekoltált blúzban.

Arcán sem látszott már nyoma a bántalmazásnak, de az igen, hogy nem valami vidám.

Vége a szerelemnek?

A People magazin úgy tudja: az énekesnő végre józan eszére hallgatott, és megszabadult barátjától, Chris Brown-tól, aki pár héttel ezelőtt, a Grammy-gálát megelőzően olyan csúnyán összeverte őt az autóban, hogy Rihannát kórházba kellett vinni.

Az ismerősök szerint Rihanna most is szereti a brutális fiút; sőt, olyat is nyilatkoztak a lapoknak, miszerint egyetlen vágya, hogy mindig mellette legyen, és gyermeket is szülne neki - ám lehet, most az intő szavak is hatottak a fiatal sztárra...

Minap ugyanis talkshow-ja keretén belül még a népszerű Oprah Winfrey is felemelte szavát az erőszak ellen és a képernyőn keresztül üzente Rihannának: ha egyszer megütötte a párja, újra meg fogja tenni.

A csinos énekesnő állítólag igyekszik felejteni és újra karrierjével foglalkozik. Nemrég tért vissza Los Angeles-be, New York-ban találkozott ugyanis munkaügyben mentorával, Jay-Z-vel, Beyoncéval és Brandy-vel - adta hírül a People.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.