Állítólag több filmes projektben is felbukkan!

Rihanna kapta meg a főszerepet az új Több mint testőrben?

1992-ben Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével vált világsikerré a Több mint testőr című film, akkor mindenki kedvence volt! A pletykák szerint Rihanna lesz a nagy sikerű Több mint testőr remake-jének női főszereplője.

Ő lesz a Több mint testőr remake-jének női főszereplője? képgaléria

2009.03.17 19:15mellesleg

A készítők „fiatalosabb, szexisebb” változatban szeretnék újra vászonra vinni az 1992-es alkotást, melyben Whintey Houston és Kevin Costner között szövődtek gyengéd szálak.
 
Kinek fogja Rihanna énekelni, hogy „I will always love you”, azaz „Örökké szeretni foglak”? Ha minden igaz, a G.I. Joe szívtiprójának, Channing Tatumnak.
 
A barbadosi énekesnő a felújított Több mint testőr mellett állítólag a Charlie angyalai következő felvonásában is szerepet kap, továbbá új albumán is elkezdett dolgozni.

Rihanna megverése óta amúgy is nagyon sokat foglalkozik vele a sajtó, és az is megdöbbentő, hogy Rihanna nem kért távoltartási végzést, ami igazolja azokat a híreket, hogy a verés ellenére újra összejöttek, és kitart barátja mellett. Sőt, a bulvársajtó szerint azóta össze is házasodtak.
 
A tény, hogy a bíró, vagy bárki más nem kért távoltartási végzést Chris Brown ellen, azt sugallja, hogy Rihanna talán nem is akarja, hogy távol maradjon tőle. Kiderültek a verés véres részletei is.
 
Február 8-án a pár a kocsiban kezdett veszekedni az üzenet miatt. Chris először ki akarta lökni Rihannát, de a lány be volt kötve. 

Ezután – továbbra is menet közben - nekiverte a fejét az ablaknak, majd többször megütötte a fülén is. Ennek ellenére nem Rihanna jelentette fel Brownt, az eljárást hivatalból indították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.