Kiderültek a verés részletei!

Egy SMS lett Rihanna veszte!

Chris Brown első meghallgatásán végre kiderült, hogy azért verte meg február elején barátnőjét, mert a lány belenézett a telefonjába, és megtalált egy másik nőtől kapott üzenetet.

2009.03.14 17:46rtlbulvar.hu

A 19 éves Brownt vagy 50 kamera várta a bíróságon, és többen felvették, ahogy Rihanna ügyvédje feltűnően barátságosan beszélt az R’n’B-énekessel és védőjével.

- Csak egy kicsit össze vagyok zavarodva. Nem értem pontosan a jogi szakszavakat, és hogy pontosan mi folyik – mondta ártatlan szemekkel Chris. Ráadásul Rihanna nem kért távoltartási végzést, ami igazolja azokat a híreket, hogy a verés ellenére újra összejöttek, és kitart barátja mellett. Sőt, a bulvársajtó szerint azóta össze is házasodtak.

A tény, hogy a bíró, vagy bárki más nem kért távoltartási végzést Chris Brown ellen, azt sugallja, hogy Rihanna talán nem is akarja, hogy távol maradjon tőle. Kiderültek a verés véres részletei is. Február 8-án a pár a kocsiban kezdett veszekedni az üzenet miatt. Chris először ki akarta lökni Rihannát, de a lány be volt kötve.

Ezután – továbbra is menet közben - nekiverte a fejét az ablaknak, majd többször megütötte a fülén is. Ennek ellenére nem Rihanna jelentette fel Brownt, az eljárást hivatalból indították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.