Erotikus felvétel a fiatal sztárról?

Dögös képek - Szexvideóval zsarolja Rihannát Chris Brown?!

Egyre érdekesebb hírek látnak napvilágot a nemrég alaposan megruházott énekesnőről és párjáról, akivel állítólag a szakítás szélén áll Rihanna - Ha minden igaz, a fiatal sztár kínos helyzetbe került...

Rihanna és Chris Brown erotikus percei a színpadon! képgaléria

2009.03.23 12:02ma.hu

A legújabb hírek szerint Rihanna már egyedül jár bulizni, miután újragondolta kapcsolatát Chris Brown-nal.

Hetekkel ezelőtt tele voltak a lapok az énekesnő csúnya összeverésével. Brown és Rihanna a Grammy-gála előtti napon összekapott az énekes autójában, s a vita odáig fajult, hogy Chris ki akarta lökni a kocsiból a lányt, de mivel Rihanna be volt kötve, ütlegelni kezdte.

Itt még teljes volt az egyetértés...

Többször nekicsapta a fejét az ablaknak és a fülén is megütötte. Az énekesnő csúnya sérüléseket szenvedett, kórházba kellett vinni.

Az eset mindenkit megdöbbentett - Az meg aztán különösen, hogy a történtek után Rihanna nem szakított Brown-nal, sőt, igen gyorsan kibékült vele.

Az utóbbi napokban azonban megváltoztatta véleményét az énekesnő - lehetséges, hogy jóakarói alaposan ráijesztettek, hiszen nemcsak barátai, de még Oprah Winfrey is azt üzente neki talkshow-ján keresztül: nem szabad visszafogadni azt, aki egyszer megütötte, mert újra meg fogja tenni.

Csakhogy, úgy tűnik, nem lesz olyan egyszerű Rihanna számára Chris-től megszabadulni. A Star magazin ugyanis az énekesnőhöz közel álló ismerőstől úgy értesült, hogy a fiú rendelkezik egy videóval, amely pikáns együtt töltött perceiket örökíti meg!

Rihanna tehát most gondolkodóba esett, mert attól tart, hogy exe nyilvánosságra hozza a felvételt.

A nem épp visszafogottságáról ismert énekesnő leginkább azt nem szeretné, ha a családja is szembesülne az erotikus képkockákkal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.