Kínos helyzetben a popsztár!

Képek - Britney exbarátja: Eladom a szexvideót, ha jó pénzt kapok!

Nem örülhet a pophercegnő, hogy lecsengett szexvideó-ügye - Britney Spears alaposan ráfázhat még a paparazzo Adnan Ghalib-bal való románcára...

Képekben Britney és Adnan Ghalib kapcsolata képgaléria

2008.09.30 09:45ma.hu

Ma már csaknem újra a régi fényében tündököl a szőke popdíva - Néhány hónappal ezelőtt azonban nem állt ennyire a helyzet magaslatán Britney Spears.

Britney most: újra csinos és sikeres

Az elkeseredett, instabil lelkiállapotú énekesnő gyakorta váltogatta partnereit, ám hosszabb időre kikötött a lesifotós Adnan Ghalib mellett. Vesztére.

A férfi ugyanis már románcuk vége felé feldobta a hírt, miszerint van nála egy házi szexvideó, melyen az énekesnő látható.

A popsztár egy ideig nem is mert teljesen kilépni a kapcsolatból, állítólag éppen a kínos szituáció miatt...

Végül azonban Britney elhagyta Adnan-t, de úgy tűnik, ezzel még nincs vége a mesének.

Spears mostanság annyira összeszedte magát, hogy a legutóbbi MTV Video Music Awards gálán több díjat is átvehetett, és decemberben jelenik meg vadonatúj albuma - ám Ghalib, úgy tűnik, arra törekszik, hogy újra kínos helyzetbe hozza Britney-t...

Britney és exbarátja, Adnan Ghalib

A minap ugyanis újra megszólalt. A Heat magazinnak árulta el, hogy most is nála van az emlegetett szexvideó, és csak arra vár, hogy valaki jó pénzt ajánljon érte!

"Persze magam is látható vagyok a felvételen - mondta Ghalib. - Egyebet nem kívánok közzétenni Britney-ről, de amennyiben előnyös ajánlatot kapok, áruba bocsátom a videót."

A The Sun magazinnak egy forrás elárulta, hogy a kétórás felvételen a popsztár egy szál bugyiban látható, és a videó valószínűleg Mexikóban készült, ahol a páros együtt vakációzott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.