A sztár vékonyabbnak tűnt, mint valaha!

Jézusom! Britney Spears végre igazán karcsú lett!

Többé senki sem nevezheti a popkirálynőt, Britney Spearst daginak, vagy husinak! - írja a dailymail. Tegnap este a sztár Hollywoodban elhagyta otthonát, vett egy frappucino-t és beült egy moziba. A botrányhős, kétgyermekes anyuka vékonyabbnak tűnt, mint valaha!

Így változott Britney alakja! A sztár kövéren és soványan! képgaléria

2008.09.22 19:30ma.hu
Britney a moziból kifelé jövet!

A sztár Kate Hudson legújabb filmjét, a korábbi cikkünkben említett A spanom csaja című filmet nézte, és amikor kilépett a moziból farkasszemet nézett a paparazzókkal. 

Britney új külseje arra enged következtetni, hogy kezdi tényleg visszanyerni igazi "sztár formáját" és van remény arra, hogy újra a csúcsra kerüljön.

Nagyon vékony lett a sztár!

Britney legutóbbi MTV díjátadón elért sikereit legelsőként Istennek köszönte, és akkor is nagyon jó formában láthattuk.
 
A hit és az akaraterő úgy látszik nem csak karrierjének újraépítésre, hanem külsejének tökéletesítésére is hatásos lett! 

Az biztos, hogy sikerült nagyon lefogynia, és egyre jobb formában van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.