Spears újra boldog anyuka!

Képek! Végre! Britney Spears ismét látogathatja gyermekeit

Britney Spears egy Los Angeles-i bíróság döntése értelmében ismét látogathatja gyermekeit, sőt a láthatási időt is meghosszabbították.

Képek Britney családi életéből! képgaléria

2008.05.07 09:30MTI

A popsztár szülei és ügyvédje kíséretében jelent meg a bíróságon, amely a két kisfiú, a két és féléves Sean Preston és a 20 hónapos Jayden James elhelyezéséről volt hivatott dönteni. 

Az énekesnő züllött életvitele miatt ugyanis tavaly októberben a gyermekek nevelésének a jogát megvonták tőle, és Spears volt férjére, a fiúk apjára bízták a csemetékről való gondoskodást. Majd januárban egy botrányosan végződött láthatás után a lelki válságba jutott anyát végleg eltiltották a gyerekeitől, és a bíróság nem engedélyezte a rövid látogatásokat sem. 

Most azonban bíróság úgy döntött: bár a gyerekek továbbra is az apánál maradnak, de anyjuk ismét és a korábbinál hosszabb időt tölthet el rendszeresen velük. Spearsék az első jelentős fontos sikernek könyvelték el a verdiktet a gyermekek felügyeletének az ügyében. 

Az exférj, Kevin Federline ügyvédje is úgy tartja, a bíróság figyelembe vette: a popdíva az utóbbi hónapokban bizonyítékát adta annak, hogy kezd visszatérni a normális élethez. Britney az ítélet kihirdetése után mosolyogva hagyta el a bírósági épületet, de a sajtó képviselőinek nem nyilatkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.