Sokan várják izgalommal a visszatérést!

Képek - Britney Spears új albummal jelentkezik!

Nagy az izgalom a Britney Spears-rajongók körében - A szőke popsztár nemcsak visszatért, de új albummal is jelentkezik: ha minden igaz, decemberben már boltokban lesz az új korong!

A boldogság pillanatai: Britney-re díjeső hullott... képgaléria

2008.09.16 11:40ma.hu

Éppen a születésnapján, december 2-án tervezi piacra dobni Britney Spears vadonatúj, sorrendben hatodik stúdióalbumát, mely a Circus címet viseli majd.

A lemez első slágere, a Womanizer azonban ennél korábban, talán már két héten belül hallható lesz.

Britney a családdal is kibékült: Húgával, Jamie Lynn-el, pici unokahúgával és édesanyjukkal

Az új albumon olyan neves producerek és írók működtek közre, mint például Dr. Luke, Danja, Max Martin, Bloodshy&Avant és Guy Sigsworth, aki Madonnával, Alanis Morrisette-tel és Björk-kel is dolgozott már együtt.

A megújult Britney - tavalyi leszereplésével ellentétben - a minap szépen aratott az MTV Video Music Awards gálán, megszerezte az "Év videója, a "Legjobb női előadó" és a "Legjobb Pop Videó" elismeréseket is a Pieces of Me slágeréért.

A sok megpróbáltatáson keresztülment énekesnő, úgy tűnik, mégiscsak visszaszerzi helyét a pop-palettán.

A kétgyermekes sztár az utóbbi hónapokban láthatóan összeszedte magát: már nem görcsöl annyit azon, hogy gyermekeiért harcoljon - belenyugodott, hogy apjuknál élnek, de bármikor és bármennyit foglalkozhat velük.

Úgy érzi, jobb anya lett belőle, s ezt környezete is megerősíti: mostanság szinte állandóan fiaival van a sztár.

Emellett külsején is sokat javított. Visszatért a bombázó külsejű, szőke Britney!

Csoda, hogy ezek után rengetegen várják kíváncsian az új albumot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.