Pálfordulat! Imád fiaival lenni a sztár

Képek: Hihetetlen! - Britney boldog anyuka

Cseppet sem lehetne kiegyensúlyozottnak és örömtelinek nevezni Britney Spears elmúlt két évét - A fiatal énekesnő életét alaposan megkeserítette válása, botrányt botrányra halmozott, pszichiátriára került, fiaival sem törődött - de úgy tűnik, a rossz korszaknak végre vége!

Britney Spears újra csinos és boldog mama! képgaléria

2008.08.14 11:30ma.hu

Az utóbbi időben több alkalommal is arról adtak hírt a külföldi lapok, hogy Britney Spears megváltozott - méghozzá nagyon is pozitív irányban!

A lelkileg megviselt énekesnő hosszú hónapokig szenvedett a férjével, Kevin Federline-nal történtek miatt. A popsztár nagyon szerette a párját, akitől azonban végül kénytelen volt elválni - ez igencsak megviselte Britney-t.

Olyan mélypontra került, hogy karrierjével és gyermekeivel sem volt képes megfelelően foglalkozni.

Britney boldog a fiaival - Fotó: OK!

Emlékezetesek legdurvább kirohanásai: másfél éve egyik pillanatról a másikra mintha megbolondult volna: elvágtatott egy fodrászhoz, és saját kezűleg kopaszra nyírta magát!

Majd idén télen - már sokadszorra - ismét borasztóan kiborult, bezárkózott fiaival a házba egy fegyver társaságában. A pszichiátriára kellett vinni...

Sokáig tartott, amíg Britney Spears talpra állt - Az énekesnő azonban azóta igyekszik helyrehozni, amit még lehet az életében.

Elsősorban újabb küzdelmet indított férje ellen, hogy visszaszerezze fiai, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát.

Sajnos azonban nem járt sikerrel, a gyerekek a bírósági döntés értelmében az apjuknál maradtak. Ám ezúttal, kivételesen, Britney elfogadta a helyzetet: július közepén hivatalosan is megállapodott exével arról, hogy a kicsik Kevinnél nevelkednek, de a sztár akkor láthatja őket, amikor akarja.

És láss csodát! Britney az utóbbi időben szinte kivirult - leadta fölös kilóit, újra csinos, és ami a legfontosabb: gondos anyuka is!

Az OK! magazin által közölt fotón Britney valósággal ragyog, körülötte két kisfia - akik, miután korábban szinte már féltek furcsán viselkedő édesanyjuktól, ma rajonganak az énekesnőért...

A sztáranyuka pedig szemmel láthatóan igyekszik bepótolni az időt, amelyet nélkülük kellett töltenie. Szinte minden szabadidejét velük tölti - készíttetett egy nyakbavalót is magának, amelyen kisfiai neve díszeleg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.