Ő már a sztár negyedik udvarlója?!

Árulkodó fotók: Britney újabban testőrével jár?

Újra szerelmes Britney Spears - Úgy tűnik, az énekesnő megszabadult a jóhírére árnyat vető expasitól, Adnantól, mert újabban egyik testőrével hancúrozik...

Britney és testőre: egy kis móka és pancsolás... képgaléria

2008.07.31 10:40ma.hu

Rajtakapták Britney Spears-t - A mostanság újra csúcsformában mutatkozó popsztárt a mexikói partoknál kapták lencsevégre, ahol egy ismeretlen férfival pancsolt gondtalanul a habokban!

Mint kiderült, az új lovag nem más, mint az énekesnő egyik testőre! Az amerikai fiatalemberről annyit tudni, hogy a neve Lee, korábban Izraelben volt katona, és az utóbbi hat hónapban az volt a feladata, hogy szinte mindehová kísérgesse Britney-t.

Britney újra mosolyog!

Úgy tűnik, az állandó együttlétnek meg is lett a következménye...Az is kiderült, hogy Lee már a negyedik tag a popsztárra vigyázó gárdából, aki randizni ment a kétgyermekes énekesnővel!

Ő azonban az első, akit jókedvű mókázás közben fotóztak le Britney-vel, láthatóan remek viszonyban. Sőt, biztosnak látszik, hogy a testőr már nem egyszer töltötte az éjszakát a sztár Los Angeles-i otthonában...

Spears szóvivője nem tagadta, hogy a testőr sok időt tölt az énekesnővel. Azt is elmondta, hogy Lee éppen olyan, amilyen pasikért Britney odavan! Edzett teste és tetoválásai is nagyon tetszenek a sztárnak...

A szóvivő elárulta, valóban igen bizalmas Britney és testőre viszonya - kifejezte örömét, hogy Lee végre mosolyt csal az énekesnő arcára.

Talán abban, hogy a popsztár újra kezd magára találni, nagy szerepe van a férfinak. De feltehetően annak is, hogy - bár két fiát, Sean Preston-t és Jayden James-t végül édesapjuknak, Kevin Federline-nak ítélte a bíróság -, Britney hetente háromszor is láthatja gyermekeit.

Végre igazi édesanyjuk lehet - egyre bensőségesebb velük a kapcsolata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.