Celeb címet viselő videó McCaintől

Videó! McCain Paris Hiltonhoz, Britney Spearshez hasonlította Obamát

Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez hasonlította legújabb kampányfilmjében John McCain, az amerikai Republikánus Párt valószínű elnökjelöltje várható ellenfelét, a demokrata párti Barack Obamát.

2008.07.31 07:10MTI

A Celeb címet viselő, 11 szövetségi államban sugározni tervezett tévés kampányhirdetés azt sugallja, Obama alig több egy ismert, de sekélyes médiafiguránál. A reklámfilmben illinois-i szenátor múlt heti külföldi körútján készült képeket vágtak össze két, elsősorban botrányaikkal a lapok címoldalára kerülő huszonéves hírességről, Britney Spearsről és Paris Hiltonról készült felvételekkel.

Obama válasza nem sokat késett: kampánycsapata készített egy ellenhirdetést, amelyben McCain George Bush amerikai elnökkel együtt látható. A politikai reklám szövege szerint a 71 éves arizonai szenátor "a múlt politikáját" folytatja.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy újra és újra ugyanazt csináljuk, és közben azt várjuk, más eredmény fog kisülni a dologból - jelentette ki a Demokrata Párt várható elnökjelöltje szerdán Missouri államban egy kampányrendezvényen. Igyekezett úgy lefesteni McCaint, mint aki a szerfölött népszerűtlen Bush politikájának folytatására készül. "Senki sem gondolja úgy, hogy Bushnak vagy McCainnek van valódi válasza azokra a gondokra, amelyekkel szembesülünk" - jelentette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.