Gyermeke előtt bagózik a sztár

Árulkodó képek: Ezért (is) vesztette el a fiait Britney!

Sajnálatraméltó, hogy Britney Spears feladta a harcot, és már nem küzd gyermekei felügyeleti jogáért - Ám lehetnek sejtéseink arról, miért is találta alkalmasabbnak a fiúk nevelésére az apát a bíróság...

Britney és az ő nevelési módszerei... képgaléria

2008.07.22 10:30ma.hu

Ha valakinek eddig voltak is kétségei afelől, miért veszítette el Britney Spears a lehetőséget, hogy gyermekei nála nevelkedjenek, most íme egy újabb bizonyíték.

Bár mostanság az a hír járta a popsztárról, hogy határozottan jobban odafigyel két fiára és odaadóan törődik velük, nem lehetne azt mondani, hogy Sean Preston és Jayden James tökéletes biztonságban van mellette...

Napvilágot látott néhány fotó, melyek bizonyítják: Britney most is művel meggondolatlanságokat.

Kevin Federline Sean Preston-nal

A képeken látszik, hogy az énekesnő a fia előtt dohányzik, sőt, még csak nem is veszi el a kicsi elől a teli cigarettásdobozt és az öngyújtót!

Amint látható, a kisfiú kap is az alkalmon, eljátszadozik velük, és közben a mamát figyeli...

Hosszú küzdelem után Britney a múlt héten hivatalosan is lemondott fiai felügyeleti jogáról - Így ezentúl az édesapa, Kevin Federline neveli a kicsiket. Spears pedig borsos tartásdíjat kell hogy fizessen!

Összegét a Los Angeles-i bíróság állapította meg az adóhatóság által benyújtott kereseti igazolások alapján - havonta átszámítva 30 millió forintot kell leperkálnia az énekesnőnek!

A megegyezés szerint Britney látogathatja a gyermekeket, heti két alkalommal, és egyszer az éjszakát is ott töltheti exférje házában a fiaival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.