Elnapolták a gyermek elhelyezési tárgyalást

Britney haladékot kapott a bíróságtól

Péntekre napolták Britney Spears gyermekeinek felügyeletével kapcsolatos eljárás keddi bírósági meghallgatását - közölte az ügyben eljáró Los Angeles-i bíróság.

Képekben Britney és Kevin szerelme! képgaléria

2008.07.16 12:20rtlbulvar.hu
Britney gyermekeivel!

A testület a halasztásra nem szolgált magyarázattal, ám a TMZ.com hírportál szerint a döntés hátterében egyezkedő tárgyalások állnak az énekesnő és volt férje, Kevin Federline között. 

A pár két gyermekének felügyeleti és láthatási jogáról szóló vita Federline és Spears 2006-os válása óta tart. Az énekesnő tavaly októberben vesztette el gyermekei felügyeleti jogát, amikor a bíróság az apának ítélte oda a két fiút. A legutóbbi, múlt havi bírósági meghallgatáson ugyanakkor a taláros testület úgy döntött, hogy Spears ezentúl az éjszakákat is a gyerekekkel töltheti, ha meglátogatja őket. 

Az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy a korábban "mentális problémákkal küzdő" Britney állapota folyamatosan javul, és ha nem is koncertezik, de kétszer is vendégszerepelt az Egyesült Államokban népszerű How I Met Your Mother (Hogyan ismertem meg anyádat) című tévésorozatban. Néhány nappal ezelőtt pedig kiderült: Madonna felkérte, hogy a turnéjának egyik videoklipjében szerepeljen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.