Nem bírta tovább! Keviné a gyerekek!

Sokk! Britney nem küzd tovább gyermekeiért

Sokkoló információk birtokába jutott az amerikai OK! magazin. A lap Kevin Federline, Britney Spears exférjének ügyvédjétől úgy értesült, Britney döntött, és befejezi a két kisfia felügyeleti jogáért folytatott harcot.

Képek a kétségbeesett énekesnőről! képgaléria

2008.07.18 11:00ma.hu
Britney és gyermekei

Mark Vincent Kaplan az OK!-nek azt mondta: Spears és Federline csütörtökön megállapodott abban, hogy Sean Preston és Jayden James az apjuknál maradnak. Az erről szóló hivatalos papírokat már alá is írták - írja a hirado.hu. 

- Július 17-én, körülbelül este nyolc órakor aláírták a végleges megállapodást a gyermekfelügyeleti jogokkal kapcsolatban. Mindkét fél megegyezett a következőkben: Keviné marad a kizárólagos felügyeleti jog Sean Preston és Jayden James felett, Britney pedig továbbra is látogathatja a fiait

Britney Spears-től múlt év októberében vették el gyermekeit, ezután egy ideig korlátlan láthatási jogot kapott, ezt azonban súlyosan szigorították, miután az énekesnő januárban pszichiátriára került. Jelenleg Britney heti két napot tölthet fiaval, és egyszer az éjszakát is ott töltheti gyermekeivel Federline házában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.