Fiainak írt dalt a szomorú énekesnő...

Képek - Britney Spears megmutatja fájdalmát!

Britney Spears-t nagyon megviselte, hogy néhány hete elvesztette kisfiai felügyeleti jogát - Bizonyára ez a megrázkódtatás vezetett odáig, hogy úgy döntött, kiírja magából a fájdalmát.

Csoda: Britney Spears-ből gondoskodó anyuka lett! képgaléria

2008.08.18 09:45rtlbulvar.hu

Britney Spears új albuma legszebb számát a gyermekeinek ajánlja.

Az énekesnőt igencsak földhöz vágta, hogy nem sikerült visszaszereznie két kisfia, Sean Preston és Jayden James feletti felügyeleit jogát: a gyerekeket most is édesapjuk neveli.

Britney pedig dalba öntötte bánatát. A sztár szerint a szám gyönyörűre sikerült.

Britney ma már rajong fiaiért - Fotó: OK!

- A címe My Baby, és őszintén mondom, hogy az új albumom legszebb száma - mesélte elcsukló hangon Britney. A 27 éves énekesnő azt is elárulta, mikortól vehetik kézbe a rajongók a korongot.

- Hat, de legkésőbb nyolc hónap múlva a boltokban lesz - mondta. Britneytől tavalyi idegösszeomlása után vették el ideiglenesen a gyerekeket.

Azóta a kisfiúk édesapja, Kevin Federline vigyáz rájuk, és azt szeretné, ha ez a jövőben is így maradna.

A popénekesnő nem sokkal az eset után észhez tért, és mindent elkövetett, hogy visszakapja a fiúkat.

Jó magaviselete miatt néhány éjszakát nála is tölthetett Sean Preston és Jayden James. Júliusban azonban véglegesen Kevinnek ítélte őket a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.