A sztár klipjét két kategóriában is jelölték

Britney visszakapaszkodik? - Fellép a Video Music Awards-on

Britney Spears nélkül nem múlhat el Video Music Awards! - Az énekesnő évek óta csak botrányai kapcsán hallat magáról, éppen ezért meglepő, hogy klipjét jelölték a VMA legjobb pop-video, és az év videója kategóriájában is.

Britney Spears újra csinos és boldog mama! képgaléria

2008.08.22 10:00redlemon

Úgy tűnik, Britney Spears nélkül nem múlhat el Video Music Awards. Az énekesnő évek óta csak botrányai kapcsán hallat magáról, éppen ezért meglepő, hogy klipjét jelölték a VMA legjobb pop-video, és az év videója kategóriájában is.

Britney-n kívül – a többek között – Rihanna, Kanye West, Madonna és Justin Timberlake is izgulhat majd. A Video Music Awards díjátadót a magyar Music Television élőben sugározza szeptember 8-án hajnalban, Los Angelesből!

Britney megmutatta: teste újra a régi - Fotó: OK!

Tavaly Britney Spears hatalmasat égett a Video Music Awardson. Bár fellépését menedzsmentje a nagy visszatérésnek szánta, másként sült el, kifejezetten kínosra sikeredett az elősadás...

Nagyon fordult a világ Britney-vel és a zenével, idén újra jön a VMA, egyenesen Los Angelesből! Nagy meglepetésre a jelöltek között van a német Tokio Hotel, akik három kategóriában is várományosak.

A pop egykori hercegnője, Britney idén két kategóriában verseng az elsőségért, Piece of me című számához készített kisfilmje a legjobb pop-videó és az Év videója díjért is versenyben van!

Madonna Justin Timberlake-kel közösen készített kisfilmje, a 4 minutes szintén esélyes, a legjobb táncos videók között!

A jelöltek között ott van még - a teljesség igénye nélkül, természetesen - a Pussycat Dolls, a Chris Brown, Lil Wayne, Mariah Carey, Usher, és még számtalan elképesztően jó előadó!

A legnagyobbak versenye az egyik legnagyobb show a zenei életben, kiemelt érdeklődésre tart számot.

A fellépők névsorát minden évben hatalmas titkolózás övezi, idén biztosan színpadra lép majd a Jonas Brothers, Lil Wayne, Kid Rock, és a legfrissebb hírek szerint Rihanna is!

A díjátadót nyomon követheti élőben, a magyar MTV műsorán, szeptember 8-án hajnalban. A vörös szőnyeges bevonulást 02:00-kor, a gálát 03:00-kor láthatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.