Férfi lett a gyönyörű énekesnő?

Képek- Miért tette ezt? Rihanna férfinak öltözött és úgy ment bulizni!

A napokban igencsak megdöbbentette rajongóit a mindig szexis és gyönyörű Rihanna, amikor a héten a New York-i Costume Institute Gálán egyszerűen férfinek öltözött...

Meglepő külső...Rihanna teljesen olyan, mint egy pasi! képgaléria

2009.05.06 15:50ma.hu
Rihanna szinte férivé vált!

Senki sem értette, hogy a gyönyörű színésznő miért így jelent meg az eseményen...hisz minden alkalommal lenyűgözően szexis és kihívó szokott lenni. 

Egy biztos, mindenki felfigyelt rá! A 21 éves szépség ezúttal nem kedvezett a sóvár tekinteteknek, sajnos formás lábait is eltakarta...és nyakig begombolkozva, csokornyakkendőben és egy szatén szmokingban pózolt a fotósoknak.

Rihannának Chris Brown-nal történt szörnyű esete óta több "férfias kirohanása" is volt már…mint arról már írtunk, néhány héttel ezelőtt például fegyvereket tetováltatott magára.

Rihannának Chris Brown-nal történt szörnyű esete óta több "férfias kirohanása" is volt már…mint arról már írtunk, néhány héttel ezelőtt például fegyvereket tetováltatott magára. Négy fegyver lelhető fel hamvas bőrén, látható helyeken. 

A két karján jól észrevehető, de a jobb kar alatt, a melle vonalában is van egy. Kivágott ruhában mindenesetre intő jelként szolgál a körülötte legyeskedőknek... 

Chris Brown különben akkor annyira megverte őt, hogy az énekesnő több napos kórházi ápolásra szorult. A 21 éves sztár először megbocsátott mindössze 19 esztendős, zenész párjának, de miután többen - köztük Oprah Winfrey - figyelmeztették, hogy az efféle ember másodszor is ütni fog, úgy tűnik, megvált álmai lovagjától...azóta már két új pasival is látták ölelkezni Barbados-on, nem tudni melyik románcból lesz komolyabb szerelem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.