Pihen és jól érzi magát egy új pasival a sztár...

Titokzatos pasival boldog? Vajon kivel nyaral Rihanna?

Talán végre megfogadta családja és barátai tanácsát, és elhagyta Christ. Mindenesetre nagyon hasonlít Chris Brownra az a titokzatos srác, akivel Barbadoson pihen.

Rihanna, Katy Perry és a titokzatos pasi közös nyaralása... képgaléria

2009.04.30 16:15rtlbulvar.hu

Rihanna magánélete azóta viharos, amióta kedvese, a rapper Chris Brown megütötte. De akkor csak rövid időre szakítottak, a rapper visszakönyörgte magát, de nem sok időre.
 
Az énekesnő most Barbadoson pihent, és igen kellemesen szórakozott egy barátjával, aki nagyon hasonlít exére. 

Legutóbb, amikor Barbadoson volt barátnőjével, Katy Perryvel, úgy tűnt, túljutott a nehezén a szakítás után. 

Ez arra utal, hogy végleg elhagyta volt barátját, a 20 éves Chris Brown-t, családja és barátai örömére, akik már hónapokkal ezelőtt ezt tanácsolták neki.

Nem tudjuk, ki Rihanna új barátja, de az biztos, hogy sok a hasonlóság közte és Chris Brown között. Talán Chris ilyen mély nyomokat hagyott az énekesnőben, hogy hozzá hasonlót keres. Mindenesetre Rihanna most felhőtlenül boldognak látszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.