A szexis énekesnő újra egykori szerelme karjaiban?

Hoppá! Rihanna régi pasijával enyelgett!

A szexis énekesnő, Rihanna épp Barbados-on tölti idejét és folyamatosan a tengerparton élvezi a napfényt...csak, hogy nem mindig egyedül. A napokban épp ex-apsijával, Negus Sealy-vel kapták le...

Képekben a gyönyörű Rihanna! képgaléria

2009.05.04 19:35ma.hu
Negus és Rihanna közel kerültek egymáshoz!

A fiú, akivel kéz a kézben enyelgett a parton nem más, mint Rihanna egykori szerelme, még tinikorából…

A 21 éves sztár ex-pasija a 24 éves Negus Sealy vigasztalja az énekesnőt legutóbbi kapcsolata miatt, ami Chris Brown-nal nem túl rég ért véget.
 
- „Negus egy váll volt, amin kisírhatta a bánatát Chris miatt. Egy okos, jóképű és remek srác!”- mesélte egy közeli barát a the News of the World-nek. 

- „ Rihanna és Negus között van egy nagyon erős szexuális vonzalom, a fiú minden pillanatban mellette van, nagyon közel kerültek egymáshoz újra…de ezt még titokban szeretnék tartani.” - mondta a forrás.

Reméljük, hogy a csalódás után, melyet Chris okozott Rihannának megtalálja újra a boldogságot!

Rihanna magánélete hosszú hónapokig nagyon viharos volt, miután kedvese, a rapper Chris Brown megütötte. De akkor csak rövid időre szakítottak, a rapper visszakönyörgte magát, de nem sok időre. 

Legutóbb, amikor Barbadoson volt barátnőjével, Katy Perryvel, úgy tűnt, túljutott a nehezén a szakítás után. 

Ez arra utal, hogy végleg elhagyta volt barátját, a 20 éves Chris Brown-t, családja és barátai örömére, akik már hónapokkal ezelőtt ezt tanácsolták neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.