Szex után készültek a meztelen képek!

Képek: Durva! Rihanna teljesen pucéran a neten - Exbarátja a ludas?

Ki tehette ezt vele? - A minap teljesen meztelen fotók jelentek meg a világhálón Rihannáról. A képeken, melyeket több sztárokkal foglalkozó weboldal leközölt, jól felismerhető az énekesnő.

Pikáns! - Rihanna teljesen pucéran a hotelszobában! képgaléria

2009.05.11 10:55ma.hu

Rihanna kétségbe van esve - A fiatal sztár, aki korábban leszögezte, nem fog mostanában teljesen pucér fotózáshoz sem modellt állni, kénytelen volt szembesülni saját meztelen testével az interneten!

A képeken látható hölgy legintimebb részét csak a keze takarja, de láthatóak a keblei, a fedetlen hátsója és alulnézetből is igen jó a belátás...

A felvételek szemmel láthatóan egy hotelszobában, intim légyott előtt vagy után készültek. A fürdőszoba tükrére a következő feliratokat irkálta a pár: "Szeretlek" és "hiányzol".

Rihanna szóvivője még nem reagált a történtekre, még az is elképzelhető, hogy hamisítványok a képek.

A hírek szerint többen az énekesnő exbarátjának, Chris Brown-nak tulajdonítják a képek kiszivárogtatását, ha valóban a sztár látható ezeken. Nagy valószínűséggel Brown az, aki az egyik fotón is szerepel, a fején egy női alsóneművel...

A popsztár korábban csúnyán elbánt Rihannával: egy vita hevében úgy megütötte, hogy az énekesnő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - bár az énekesnő megbocsátotta a brutális tettet, a párost mostanság már nem látni együtt.

Brown képviselője tagadja, hogy a fiúnak bármi köze lenne a meztelen képek internetre kerüléséhez.

A teljesen kiborult Rihanna pedig a hírek szerint Hawaii-ra utazott, hogy megpróbálja túltenni magát a kínos helyzeten!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.