A megvert énekesnő Ostoba fiú címen írt dalt!

Rihanna egy dallal vág vissza volt pasijának a verésért!

Silly Boy, azaz Ostoba fiú a címe Rihanna legújabb dalának, melyet azért írt, hogy bosszút álljon Chris Brown-on a verés miatt. A sztár nem mocskolódik, csupán egy dallal gondoskodik arról, hogy a srác soha ne felejtse el!

Képek a szexis Rihannáról! képgaléria

2009.05.14 16:25ma.hu

Így Rihannáról ezek után nem mondhatjuk el, hogy nem stílusosan reagált arra, hogy egykori szerelme brutálisan megverte őt. 

Az Ostoba fiú biztosan hatással lesz Chris-re, aki állítólag már megbánta tettét. Chris Brown különben még februárban, a Grammy-díjkiosztó gála előtt verte meg Rihannát…ám azóta már együttműködöik a hatóságokkal, és a bírósági meghallgatáson ártatlannak vallotta magát.

A szám szövege nagyjából így hangzik: 

- „Egy jó lány, jó lány volt a tiéd, de nem tudtad, hogyan kezeld őt. Tehát ostoba fiú, mássz ki az arcomból. Miért tetszik neked a megbánás íze?” 

A dalban egyébként Lady GaGa vokálozik, és a netre Rihanna jó barátja, Kanye West tette fel a produkciót! 

Íme a szóban forgó dal:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.