Nem tudta türtőztetni magát a sztárpár!

Egymásnak estek! Justin egy meccsen teperte le Jessica Bielt!

Néhány sztár féltve őrzi a magánéletét, és mindent megtesz azért, hogy a paparazzik ne készíthessenek lesifotókat szerelmük legszebb pillanatairól. Nos, Justin Timerlake és kedvese, Jessica Biel nem közéjük tartozik, pontosabban most már biztosan nem.

Justin szeret feltűnően viselkedni...itt épp női ruhában pózol! képgaléria

2009.04.24 17:15rtlbulvar.hu

Eddig kínosan ügyeltek arra, nehogy szem előtt legyenek, nemrég azonban egy baseball meccsen szurkoltak, és hirtelen előtört belőlük a szenvedély. 

Justin szó szerint leteperte Jesst, azt pedig természetesen a kamerás fiú is rögtön észrevette, és premier plánban, a kivetítőn közvetítette a szurkolóknak az eseményeket.

Lelkesen szurkoltak...

A meccsen ott volt Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Kevin Connolly, Andy Garcia és Michelle Kwan is – mindannyian nevettek és tapsoltak a rögtönzött erotikus jelenet láttán.

Majd egymásnak estek…és még a kivetítőn is a vad csókcsatát közvetítették!

Jessica és szerelme természetesen észrevette, hogy mindenki őket bámulja, de ezúttal nem zavarta őket különösebben a közönség: önfeledtek csókolták egymást hosszú percekig.

Justin a Jimmy Kimmel Live! show-ban a hét közepén volt vendég!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.