Schobert Norbi zokogott a műtő előtt

Bájos képek: Rubint Réka újszülött fia update-tejet szopik!

"Update" tejjel szoptatja Rubint Réka az újszülött kisfiát, ezért annyira nyugodt és elégedett - véli Schobert Norbi, akit a császármetszés alatt rossz emlékek gyötörtek.

Bemutatkozott Schobert Zalán képgaléria

2011.03.18 16:39ma.hu

Csak a babaillatból lehet tudni, hogy eggyel többen vannak Schobert Norbi és Rubint Réka otthonában - meséli a büszke kismama, aki úgy véli, attól ennyire nyugodt és csendes a kis Zalán, hogy a szüleitől kapott békét és harmóniát ő maga is átvette. "Olyan, mint a pocakomban volt" - írja Réka a honlapján.

Norbi szerint azonban a szerencsének is köze van hozzá, hogy Zalán ilyen jó gyerek, és nem hagyta szó nélkül azt sem, hogy Réka nagyon egészségesen étkezik, nem eszik semmiféle cukros és zsíros dolgot, így a teje is "update", azért nem hasfájós a baba.

Norbi és a gyerekek (Fotó: rubintreka.hu, további fotók a képre kattintva!)


A kismama azt is "elárulta" az oldalán, hogy Norbi igazából csak most nőtt fel az apasághoz, annak ellenére, hogy már két gyermekük született. "Csak Lara születése után jöttem rá, hogy milyen kemény munka vár rám" - írja.

Norbi ugyanis édesapa nélkül nőtt fel, és így nem volt előtte olyan példa, amit követni tudott volna. Rengeteg türelemmel, finom terelgetéssel sikerült Norbival megértetni, mitől válik egy férfi valódi apává, és most, Zalán születésekor ez végre teljesült.

"Fogtam a kezét és türelemmel "vezettem"... a gyermekeihez és önmagához... Eltelt 10 év és SIKERÜLT!" - lelkendezik Réka, aki a legelső feladatának most azt tartja, hogy Zalánnal minden percét együtt töltse, ezért az edzések számát is lecsökkentette heti két alkalomra.

De a kisfiú akkor se marad egyedül, Norbi szinte alig várja azokat a perceket, amikor ő vigyázhat harmadik gyermekére, ám nincs könnyű dolga: Lara lánya teljesen "szerelmes" az öccsébe, és amikor csak teheti, dajkálja és játszik vele!

Még több hír Rubint Rékáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.