Újra egymásba szeret a fitness-sztárpár

Schobert Norbi: Nem tudtam, milyen a jó apa...

Schobert Norbi és Rubint Réka újra és újra megtalálják egymásban azt, akibe annak idején beleszerettek - A házaspár ezúttal az Esti sztori felvételén Ómolnár Miklósnak mesélt kapcsolatuk mélypontjairól és az újrakezdésről.

2010.09.18 21:00storytv

Néhány héttel ezelőtt Rubint Réka titokban szervezte meg templomi esküvőjüket, amit eredetileg jövő tavaszra tervezett.

"Régen elhatároztuk, hogy egyszer majd templomban is megerősítjük házasságunkat, mikor én újból kismama leszek. Áprilisra terveztem a meglepetést, akkor van Norbi születésnapja is, de közben jött a baba."
- meséli Réka, és arról is beszélt, hogy milyen út vezetett eddig a napig, amelyet Schobert Norbi a felvételen élete legszebb napjának nevezett.

Réka és Norbi - Fotó: bulvaros.hu

Kiderült tehát, hogy Norbi sokáig küzdött az apaszereppel, Réka pedig türelmesen próbálta megtanítani párját mindarra, amit egy apának éreznie kell.

Norbinak nem volt könnyű dolga, hiszen csak felnőttként, rövid ideig lehett kapcsolata édesapjával.

A házaspár túl van számos válságon, és úgy érzik, kapcsolatuk erősebb, mint valaha, harmadik gyermekük pedig egy igazán boldog családba érkezik majd.

Réka és Norbi az Esti sztori-ban mesél, vasárnap este 21.00 órakor a STORY TV4 műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.