"Réka nem bőgött le!"

Schobert Norbi kiakadt és visszavág

Schobert Norbi az egyik közösségi oldalon fakadt ki, amiért feleségét kudarccal vádolta egy bulvárlap. Norbi szerint a szervezők és a meghívó hibája, hogy nem döntöttek rekordot.

2010.08.11 15:34ma.hu

Guinness-rekordot akart dönteni Rubint Réka a kecskeméti repülőnapon, 9300 embert akart egyszerre megmozgatni. A tornázni vágyó közönség létszáma azonban meg se közelítette ezt a tömeget, így végül nemcsak Réka, de férje, Schobert Norbi is csalódottságát fejezte ki a sikertelenségért.

A rekordot tehát továbbra is Izrael tartja, Norbi és Réka pedig úgy véli, a legnagyobb hiányosság a szervezéssel volt, amiben lehet némi igazság, hisz a szokásos százezres nézőközönség helyett alig 35 ezren voltak kíváncsiak idén a légibemutatókra.

Nem csoda hát, ha szombaton képtelenség volt összeszedni közel tízezer embert, pedig a maroknyi elszánt rekorddöntőt még a honvédség elit alakulata is megpróbálta kisegíteni, de így is jó, ha a szükséges létszám tizede összegyűlt.

Pedig a közös mozgás még csak meg sem terhelte volna a jelenlévőket, mindössze 10 percig kellett volna megmozgatniuk néhány tagjukat, és arra az időre a rendezők a repülőgépeket is a földön tartották, hogy semmi se zavarja meg a kísérlet sikerét.

Az alacsony érdeklődés után mind Norbi, mind Réka üzenetet tett közzé az egyik népszerű közösségi oldalon.

Réka a pesszimista közönyről és a hangzatos jelszavak bekiabálásáról írt keserű hangon, „lehetőség van, összetartás nincs” – fogalmazott, miközben köszönetét fejezte ki azon lelkes rajongóknak, akik vele tartottak.

Norbi ezt még valahogy megemésztette volna, az viszont már kiverte nála a biztosítékot, hogy egy bulvárlapban igencsak lehúzták felesége teljesítményét. A lap ugyanis a „Rubint Réka lebőgött Kecskeméten” címmel jelentetett meg cikket, a fitneszguru pedig felháborodott üzenetet tett közzé személyes oldalán.

Tiszta szívből azt gondolom, hogy sosem az EMBER bőg le aki mozgásra szeretne bírni egy elhízással, betegséggel küszködő, önbizalom és reményvesztett országot. Lebőgött a meghívó, amatőr szervezés, lebőgött a több ezernyi, körben álló, nem mozduló, bámuló résztvevő és lebőgött emberi mivoltában a szerkesztő, aki e törekvésre nagy lazasággal ilyen címet adott.

Javasolta, hogy legközelebb ne azokról írjanak cikket, akik nem mozogtak, hanem azokról, akik részt vettek, alcímként pedig a „Réka nem adja fel” szlogent ajánlotta.

Azt is kiemelte, hogy nem az ő vagy Réka ötlete volt a rekordkísérlet, hanem a repülőnap szervezői kérték fel a fitneszkirálynőt, tegyen a látogatók egészségéért, ezért különösen etikátlannak tartja, hogy a bulvársajtó így kommentálta az eseményt.

Rubint Réka visszavág - kemény lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.