A fitneszlady testvére 130 kilót nyom...

Rubint Rékának a bátyja az igazi kudarca

Saját testvére állapota igencsak csüggeszti a fitneszguru Schobert Norbi feleségét - Rubint Réka bátyja 130 kilós, amit a testedző kudarcként értékel. Most talán beadja a derekát a húgának...

2010.05.06 12:30ma.hu

Eddig nemigen beszélt bátyjáról Rubint Réka - Bár ő és férje, Schobert Norbi évek óta küzd a túlsúly ellen, Robit mindeddig nem sikerült megszabadítaniuk túlsúlyától. Réka testvére 130 kilót nyom.

A fitneszlady számára ez igazi kudarc, hiszen neki fontos, hogy azok a szerettei is átálljanak az egészséges életmódra, akik korábban ezt nem vállalták. Robi kivételével már mindenkinél sikerrel jártak - ám most lehet, hogy ő is megfogadja testvére tanácsait.

Réka elmondta: elsősorban egészsége miatt szeretné, ha bátyja változtatna. Három gyermek apja, és szeretne vele táncolni a keresztfia, sőt legkisebb gyermeke esküvőjén is. Diétájával eddig két és fél hét alatt 10 kilós fogyást ért el Róbertnél, aki beismerte: rájött, legalább gyermekei miatt le kell fogynia - derült ki az Esti sztori felvételén.

Rubint Réka és Norbi egyébként kávézója eladását is fontolgatja, mert nincs elég ideje rá, de a döntés még nem végleges - adta hírül a Napi Ász.

A fitneszedző házaspárnak szívügye, hogy nemcsak számos követőjükön, hanem családtagjaikon is segítsenek.

Életmódváltást javasolt Norbi korábban az édesanyjának, és azóta a família tagjai is megfogadják Schoberték tanácsait. Norbi és Réka arra is odafigyel, hogy két gyermekük, Lara és a kis Norbi se egyenek feleslegesen cukrot és egészségtelen ételeket.

Az ezektől való elrettentést egyszerű módon oldotta meg a csinos édesanya. Réka elárulta: elmondta a kislányának, ha sok cukrot fogyaszt, beteg lesz, ha beteg lesz, kórházba kerül, ahol nem lesznek ott kedvenc játékai, barátai, sem a mama, sem a Norbi.

A fitneszlady egyébként azért küzd, hogy az óvodákban és az iskolákban is inkább tápláló és egészséges ételek kerüljenek az asztalra.

Úgy véli, napjainkban számos olyan étket adnak ezekben az intézményekben, melyek aligha felelnek meg a korszerű táplálkozásnak, és nem elégítik kia fejlődő szervezet igényeit.

Rubint Réka fontosnak tartja, hogy a szülőknek kell megértetniük a gyermekükkel: a túlzott mértékben fogyasztott cukros édességek a későbbiekben számos egészségügyi probléma forrásai lehetnek.

Életet mentett Rubint Réka lánya!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.