Belakmározott a fitnesz-sztárpár

Rubint Réka: Néha mi is vétkezünk...

Rubint Réka és Schobert Norbert kisportolt alakját sokan irigyelhetik - Ám a fitneszlady és férje elárulta, a nyaralás alatt megengedi magának, hogy nagyokat egyen...

2009.08.15 12:00rtlbulvar.hu

A Cool műsorában a minap Rubint Réka volt a vendég, aki hibátlan testével nők millióinak példaképe.

Tökéletes alakját szigorú étrenddel és napi szintű, kiadós testmozgással érte el és tartja karban, ám ma kiderült, néha napján azért ő is vétkezik az evés terén.

Kinter Oszkárnak elmondta, nemrég férjével Schobert Norbival Tirolban nyaraltak, ahol természetesen – kikapcsolódás ide vagy oda – a sportolás ugyanúgy helyet kapott a napjaikban, mint itthon.

Ám Réka beismerte, a túrázások mellett a kiadós lakomák sem maradtak el.

– Főleg Norbi csábult el, de ritkán ez is belefér. Nagyon kevés időt tudunk pihenésre szánni, ezért ilyenkor egy kis lazaság megengedhető.

Annál is inkább, hiszen visszatérve a megszokott, hétköznapi teendőkhöz, az esetleges felesleget egy szemvillanás alatt ledolgozzák.

Réka például napi legalább hat kilométert fut, lelkesedésén és a testmozgás iránti elhivatottságán pedig újabban egy állandó kocogó-társ is lendít: kislánya, Lara ugyanis általában 1-1 kilométernyi távra beszáll anyukájához.

Rubint Rékáék lánya szellemeket látott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.