"Ezeknek a nőknek a valósághoz semmi köze"

Rubint Réka: Az enyémhez nem nyúlhatnak!

Rubint Réka úgy véli, amit a címlapok és a címlaplányok mutatnak, nem valós - Éppen ezért ő maga sohasem engedi, hogy kiretusálják a fotóit, magának akar megfelelni, nem másnak.

2009.05.27 08:40Tabu tv - Fotó: update.tv

Schobert Norbi neje helytelennek tartja, hogy az újságok egy olyan ideálképet közvetítenek az olvasóik felé, ami egyáltalán nem reális.

Azok a lányok, akikről a fotókat látjuk, egyáltalán nem úgy néznek ki igazából, mint a képeken. Ennek ellenére a hétköznapi nők mégis elhiszik, hogy ez a követendő példa - vélekedik Rubint Réka.

„Rengeteg címlaplány annyira túl van retusálva, hogy a valósághoz semmilyen szinten nincsen köze, sem súlyban, sem külsőben” - mondta a Tabu Tv-nek adott interjújában a fitnesz-sztár.

Réka személy szerint a hitelességet helyezi előtérbe és azt, hogy mindig olyan formában lássák amilyen ő valójában, a hibáival és az előnyeivel együtt.

Fontosnak tartja, hogy a lányok előtt legyen egy példa, egy célkitűzés a külsejükkel kapcsolatban, de ennek reálisnak és elérhetőnek kell lennie.

Szerinte irreális célokat és vágyakat követni nem érdemes, mert ez nem csak testi, hanem lelki problémákat is okozhat.

„Mindig magunknak akarjunk megfelelni és nem másnak, és ne a hazug címlapoknak” - tanácsolta Réka.

A sport nagyasszonya a Tabu Tv-nek elmondta, maga is minden fotózásánál alapvetően kiköti, hogy nem nyúlhatnak hozzá a képeihez, mert ha vannak is hibák a testén, azok is hozzá tartoznak.

Úgy érzi, hogy így tudja csak elérni, hogy bízzanak benne és nem akar csalódást okozni a követőinek.

Tudja meg, mivel lett Guinness-rekorder Norbi és Réka!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.