"Ha rossz emlékei lennének, nem jönne vissza"

Mi történt? Rubint Réka Béres Alexandrához jár edzeni!

Annak ellenére, hogy korábban előfordult: csúnya vádakkal illették egymást, Rubint Réka és Béres Alexandra nem háborúzik egymással - Olyannyira nem, hogy Schobert Norbi neje az Alexandra nevével fémjelzett terembe jár edzeni. Szerinte csak véletlenül.

2009.02.13 07:35Fotó: updatetv.hu

Rubint Réka állítja, semmi baja nincs Béres Alexandrával - Utóbbi szerint ez valóban így van, ha Rékának rossz emlékei lennének, nem járna az ő nevével fémjelzett fitnessterembe.

Annak idején a két hölgy nem kímélte egymást: Réka azt álította, hogy Alexandra és párja gúnyos megjegyzésekkel rúgták ki őt a fitneszteremből. Béres szerint Norbi neje az íratlan szabályt szegte meg, miszerint az ő termének óraadójaként nem nyit egy másik termet a férjével - adta hírül a Napi Ász.

A lapnak Réka elmondta: véletlen egybeesés, hogy abba a terembe jár edzeni, amely Alexandra neve alatt ment csődbe. Ő reggelente jár, Alexandra este tart edzéseket, de az sem zavarná, ha összefutnának - fogalmazott a sztár, aki éppen egy fontos versenyre készül, fitneszmodell kategóriában.

Béres Alexandra a Réka által elmondottakra úgy reagált: a legnagyobb hálózatnak adta el az edzőtermét, aminek most is szakmai igazgatója - mondta a Napi Ásznak, hozzátéve, hogy nem akar támadást intézni Rubint Réka ellen.

Ez a hely egyébként az ország legnagyobb hálózata, ahol Béres Alexandra nemcsak szakmai igazgató, hanem óraadó is - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.