Mozgással tart karban a sztár

Béres Alexandra gondoskodik a fesztiválozókról!

A Gilda Max Mozgásközpont 2008 nyarán gondoskodik arról, hogy a fesztiválozók is fittek maradjanak, vagy éppen megkedveljék a mozgást. A Gilda Max csapata a legjelentősebb fesztiválok közül a Balaton Sound-on, az EFOTT-on és a Sziget Fesztiválon is képviselteti magát.

2008.07.17 13:30ma.hu - Fotó: beresalexandra.hu

A Béres Alexandra szakmai igazgató által irányított csapat változatos és látványos aerobic órákkal, életmód és táplálkozási tanácsadással készül a rendezvényekre.

A résztvevők kényeztetéséről pedig a Szigeten és a Balaton Sound-on a Gilda-Bai Pan Thai masszőrei gondoskodnak, a rendezvény teljes ideje alatt.

A Balaton Sound tapasztalata alapján a fesztiválozók nagy örömmel fogadták a délelőtti aerobik órákat, hiszen az egészséges élet kedvelői, a rendszeresen mozgó fiatalok is részt vesznek a rendezvényeken, akiknek így nem kell kihagyni a megszokott mozgást.

A következő fesztivál az EFOTT lesz, ahol a "Sport Éve" keretén belül számos sportág képviselői mutatják be saját területüket, bemutató mérkőzések és beszélgetések keretén belül.

Emellett nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás. Ehhez keresve sem találhattak volna jobb "Nagykövetet", mint Béres Alexandrát, aki a Gilda Max csapatával szombaton déltől mozgatja meg a fesztiválozókat.

Béres Alexandra reggeli tornája és a fitness bemutatók után az egészséges életmódról és egészséges táplálkozásról lehet többet megtudni, illetve alkalom nyílik kérdéseket feltenni a Nagy Fogyás versenyzőinek is.

Béres Alexandra, a Gilda Max szakmai igazgatója elmondta: "Számomra a rendszeres mozgás biztosításán túl a mozgás népszerűsítése is fontos, hiszen ezeken a rendezvényeken olyan fiatalokhoz is eljuthatunk, akik nem edzenek rendszeresen, de talán itt is sikerül figyelmüket felhívnunk a rendszeres mozgás fontosságára. Az egyetemistákkal, a szeptembertől induló Gilda Max Országos Egyetemi Fogyi versenyen kapcsán is találkozni fogunk, de erről részleteket még nem szeretnék elárulni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.