Indul a buli Dunaújvárosban

Ma startol az EFOTT!

Startol az egyik legrégebbi és legnagyobb hallgató buli, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT Fesztivál. Az ötnapos rendezvény - rendhagyó nulladik nappal veszik kezdetét.

2008.07.15 12:30ma.hu

Ma veszi kezdetét az egyik legrégebbi és legnagyobb hallgató buli, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT Fesztivál.

Az ötnapos rendezvény - július16-20-ig – rendhagyó nulladik nappal startol. 2008. július 15-én, 11 órakor indul a Lánchíd lábától az EFOTT Fesztiválhajója, a Vodafone Boat Show, amely 600 lelkes efottozót szállít le a Fesztivál helyszínére, a dunaújvárosi Szalki-szigetre.

A hajón a Dumaszínházból ismert Kiss Ádám, és az EFOTT Dal, a 4éjen át (csak szabadon…) előadói, a Retro School Band szórakoztatja a közönséget.

A Vodafone Boat Show és utasai körülbelül 14 órakor érkeznek meg a Fesztivál kikötőjébe. Gyere el Te is, és éld át velünk a Fesztivál nyitásának örömteli pillanatait! Nézd meg velünk az első effotozókat, amint átkelnek a Chuck Szabadon hídon! Csodás 5 nap kezdődik, legyél ott Te is a nyitás pillanatánál!

Hídavatás és a Moszkva felforgatása...

Az EFOTTosok felforgatták a Moszkvát!

Az EFOTT szervezői sok furcsasággal előálltak már az idei Fesztivál kapcsán. Az 500 luftballon eleresztésével kezdődött, nemrégiben még a Chuck szabadon névre elkeresztelt hidat is felavatták az EFOTT helyszínén, a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Sok mindent ki lehetett belőlük nézni. Azt viszont kevesen gondolták volna, hogy annyira bevállalósak az EFOTT Menedzsment tagjai, hogy felforgatják a Moszkva teret. Mégis megtették! Mi lesz itt az EFOTT-on?!

A Moszkva tér Bisztróját sokan, sokféleképp ismerik. A helyieknek számtalan emlék kapcsolódhat hozzá, találkák helyszíne, nagy mulatozások kiindulópontja. Azt azonban senki nem gondolta volna, hogy egyszer még színpad lesz belőle, nem is akármilyen körülmények között...

"...Eljön az 5 nap és megváltoztat..."

És igen, egy rendkívüli helyen, egy rendkívüli koncert helyszíne lehetett a Moszkva téri Bisztró, 2008. július 10-én. Délután négy órakor egyszer csak az épület tetején termett 4 fiatal srác, hangszerekkel, és egy rögtönzött élő koncertet tartott a Moszkva megdöbbent közönségének.

4 fiatal srác teljesen befoglalta a Moszkvát - hogy ki ők? A Retro School Band.

A csapat tagjai:

- Garamszegi "JOEY" Jocó - dobok, ütőhangszerek - Mirity ANDOR - basszusgitár - Tekse BALÁZS - gitár, vokál - Ujvári "ZOLA" Zoltán Szilveszter - ének, akusztikus gitár.

A Viva televízió műsorvezetőjeként már közismert Zola a frontembere a zenekarnak. A 4éjen át(Csak szabadon...)a dal, amit előadtak, kifejezetten az EFOTT-ra készült és a határtalan szabadág érzéséről szól, az EFOTT hangulatát mutatja be.

Már videoklip is készült a slágerhez, aminek bemutatójára július 9-én került sor a VIVÁ-n, az Interaktívban. A srácoknak ez az első igazi slágere. Terveik között szerepel - a folyamatos koncertezés mellett-, hogy 2009 tavaszára egy saját dalokból álló nagylemez is.

Addig is a dalt a július 15-én, kedden, Dunaújvárosba induló Vodafone hajón élőben előadja majd a zenekar, és természetesen a fesztivál ideje alatt is rengetegszer lehet majd hallani a számot. Ez a négytagú zenekar néhány percre teljesen letaglózta a járókelőket, a villamosok is kis híján kisiklottak.

Ezen a rendkívüli EFOTT Sajtótájékoztatón hallhatta a nagyérdemű legelőször a 4 éjen át (Csak szabadon...) című szerzeményt.

A helyszíni reakciók alapján beüt majd a nóta, hiszen hirtelen felindulásból néhányan gyorsan sátrat is vertek a Bisztró - és egyben a rögtönzött színpad - mellett, mintha már az EFOTT-on lennének.

[1/3]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.