Titok volt: válás szélére került a pár!

Mi történt? - Rubint Réka összecsomagolt és édesanyjához utazott!

Igazi álompárnak tűnik Schobert Norbert és neje, Rubint Réka - Pedig az ő életükben is voltak vitás időszakok. De még sosem voltak annyira nehéz helyzetben, mint az elmúlt hetekben!

Rubint Réka vacsorája a fitt menü és edzés jegyében telt képgaléria

2009.02.12 08:25

Nemrég egy romantikus vacsorára invitálták az egyik elegáns budapesti étterembe a párost.

Norbit
és Rékát azonban megrohanták az emlékek: kétéves házassági évfordulójukon jártak ott utoljára, de a portán visszafordultak. Norbi nem akart ünnepelni, nem fogadta el Réka meglepetését - adta hírül a Hot! magazin.

Ahogyan a fitneszguru két hete sem értékelt egy gesztust vagy egy ötletet: legutóbbi vitájuk után ugyanis a felesége rácsukta otthonuk ajtaját, és a gyerekekkel Jászberénybe utazott az édesanyjához! Azért csomagolt össze, hogy Norbi gondolkodjon el - mesélte a Hot! magazinban a fitneszlady.

A páros a lappal megosztotta: a hetedik évet bizony ők is megérezték a kapcsolatukban. Ráadásul több probléma is rájuk szakadt: Norbi veleszületett szívbetegségének diagnosztizálása, a gazdasági válság, rosszul mentek üzleti ügyeik.

Norbi azonban nem hagyta magát, előállt egy olyan pékség ötletével, melyben a módszere szerint kifejlesztett, szénhidrátszegény péksüteményeket és minden terméküket árulják.

A megnyitott üzletek valóban jól mennek, Réka azonban saját maga is vállalkozni szeretett volna, meglepetésnek szánta az ötletet, Norbit nem avatta be. Beleegyezése nélkül vett ki egy üzlethelyiséget, a könyvelőtől kért kölcsön pénzt a foglalóra. Amikor azonban lelkesen elmesélte terveit Norbinak, a férje nagyon letörte - adta hírül a Hot! magazin.

Ekkor pakolt össze Réka, és elutazott a gyerekekkel...A fitneszguru valóban elgondolkodott, s bár korábban nem akarta, hogy neje túlvállalja magát, rádöbbent, ha meg akarja tartani a feleségét - aki életében először szeretne önállóan, saját keresetre szert tenni -, neki kell engednie - mondta el Norbi a Hot!-nak.

Rubint Réka a lapnak elpanaszolta, hogy férje teljesen sárba tiporta az önbecsülését, és az összes sérelem előjött belőle. Azt is Norbi fejéhez vágta, hogy el akarja nyomni, és féltékeny a sikereire. Miután Réka elutazott Larával és a kis Norbival, férje már másnap utánament és térden állva bocsánatot kért...

A páros ma már látja, hogy a hetedik év valóságos mélypont volt, majdnem a házasságukba kerültek a problémák. Norbi már nem bánja, ha neje is vállalkozik, az a fontos, hogy a család együtt maradjon és szeressék egymást - fejtette ki a Hot! magazinnak Réka és Norbi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.