Súlyos milliókat adott a sztárnak beteg anyja?

Schobert Norbi: Anyám még nem is látott ennyit egyben!

Rájár a rúd a szívproblémával küzdő Schobert Norbertre - A fitneszgurunak újabb pletykákkal kell szembenéznie, miszerint beteg édesanyja támogatta karrierjét a kezdetekkor kilencvenmillió forinttal.

Schobert Norbi zöld menüvel készült képgaléria

2009.02.04 16:30ma.hu - Fotó: updatetv.hu

Az interneten kelt szárnyra újabb pletyka a fitnesz-sztárral kapcsolatban - eszerint Schobert Norbi, akinek ma már nem kell senkitől kölcsönkérnie, karrierje beindításakor 90 millió forintot kapott cukorbeteg édesanyjától. Norbi cáfolta, hogy a dolognak lenne valóság alapja, rosszindulatú lejárató kampánynak tartja a híresztelést.

Hozzátette, édesanyja még soha nem látott egyben ennyi pénzt, de ha adott volna neki, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze. Egyébként pont ő az, aki támogatja beteg anyukáját - adta hírül a Napi Ász.

Schobert Norbi igyekszik távol tartani magát a rosszindulatú pletykáktól, hiszen nem szeretne ok nélkül idegeskedni.

Számára most éppen elég, hogy fokozottan kell ügyelnie egészségére, s szeretne minél több időt a családjával tölteni.

A fitneszguruval decemberben megrendítő hírt közöltek orvosai. Norbi alapos kivizsgáláson vett részt, melyen minden eredményét rendben találták, de a szívultrahang nem várt meglepetést hozott.

Norbi fiatalkora óta tisztában volt azzal, hogy vannak problémái, de arra nem számított, hogy megállapítják, veleszületett szívbetegsége van. Csupán két szívbillentyűje fejlődött ki, ezért születése óta gyakorlatilag kétszer többet kell dolgoznia a szívének.

Orvosai szerint lehetséges, hogy csupán három éve van hátra, volt, aki tizenötöt jósolt. Akárhogy is, a hír érhetően borzasztóan lesújtotta a fitnesz-sztárt.

Norbinak sürgős műtétet javasoltak, ő azonban elmondta: ennek időpontját igyekszik halasztani, addig pedig visszavesz az eddig diktált tempóból.

Kevesebbet edz, nejével és két kisgyermekével tölti idejét - nemrég feleségére, Rubint Rékára íratta minden vagyonát, hiszen minden eshetőségre fel van készülve..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.