"Réka lesben áll, hogy megijessze férjét"

Durva! - Norbi megölésén és temetésén viccelődött Bochkor és Boros

Nemrég tudta meg Schobert Norbert, hogy veleszületett szívbetegsége van - A fitneszguru mindenét nejére hagyta, mellyel kapcsolatban a Bumeráng nevettető párosa is kifejtette a véleményét...

Így mulatott Norbinál a vendégsereg! képgaléria

2009.01.19 07:10ma.hu

Schoberték szerint "ízléstelen és undorító", ahogyan a Bumeráng párosa tréfát űzött belőlük; úgy vélik, ilyen emberek nem képesek átérezni egy apa helyzetét.

Bochkor Gábor ugyanis kifejtette, azt is elképzelhetőnek tartják, hogy Rubint Réka lesben áll majd és egy óvatlan pillanatban megijeszti a férjét. Majd megkérdezte, hogyan képzeli el Boros Lajos Norbi temetését; szerinte az lesz az utolsó valódi tömegmozgató esemény, melyen a fitnesz-sztár feszülős tornadresszt fog viselni.

A rádiósok még élő adásban közölték, nem gúnyolni akarták Norbit, az ő védelmében léptek fel. A sértett házaspár nem így gondolja, Norbi azt üzente nekik: reméli, még soká élnek és nézzenek tükörbe, ha van gerincük - adta hírül a Napi Ász.

A fitneszguru betegségére decemberben derült fény - Ekkor alapos kivizsgálásnak vetette alá magát Schobert Norbi, s minden eredménye rendben is volt - kivéve a szívultrahangot.

Kiderült, veleszületett szívbetegsége van, csak két szívbillentyűje fejlődött ki - születése óta gyakorlatilag kétszer többet kell dolgoznia a szívének. Az orvosai megrázó dolgot közöltek vele: lehet, hogy csak három éve van hátra.

Akadt olyan is, aki 15 évet jósolt - de akárhogyis, Norbi érthető módon teljesen összeomlott... Sürgős műtétet javasoltak neki, melyet azonban amíg lehet, halasztana a fitneszguru.

A doktorok szerint az életét mentette meg azzal, hogy kamaszként lefogyott és az update-módszer szerint él. Norbi mostanában átállt arra, hogy kevesebbet edzzen, és igyekszik minél több időt a családjával tölteni. 

Feleségével, Rékával - akivel egy kislányt és egy kisfiút nevelnek -  "pótnászútra" is elmentek.

Az asszony próbált hősiesen viselkedni, jókedvűnek tűnni, de a pánik később kijött rajta: egy alkalommal csak úgy összecsuklott az autójuk mellett egy parkolóban, Norbinak mentőt kellett hívni hozzá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.