Önzetlenül segít a sztárpár egy gyereknek!

Norbi és Réka a háttérbe szorítják saját bajukat, hogy segíthessenek Virágnak!

Bár a Schobert-Rubint házaspárnak már van két gyermeke, Lara és Norbika, mégis úgy érezték, hogy egy kislánynak feltétlenül segíteniük kell, amiben csak tudnak. Tüdőt azonban nem tudnak szerezni Virágnak!

2009.01.14 12:40ma.hu
Réka és Norbi- szívesen segítenek!

Réka és Norbi, amiben csak tudják, segítik a kis Virág gyógyulását. A beteg gyermekek számára talán nincs is jobb gyógyszer, mint ha találkozhatnak azokkal, akiket távolról szeretnek. Jenes Virágnak Norbi és Réka volt a legnagyobb kívánsága és a házaspár nagy örömmel tett eleget a kedves kérésnek, még annak ellenére is, hogy Norbinál nemrég súlyos szívbetegséget állapítottak meg.
 
Különleges karácsonyi kívánság érkezett a Schobert házaspárhoz az ünnepek előtt. Egy nagybeteg kislány, Jenes Virág szeretett volna találkozni velük. Az aprócska lány addig csak a tévén keresztül nézte kedvenceit és amennyire lehetett, együtt tornázott velük. Réka nem gondolta, hogy ilyen mélyen megérinti a találkozás.
 
- "Szavakkal el sem mondható, mit éreztem, amikor megláttam az oxigénpalackra kötött apró termetű, törékeny kislányt. Abonyból érkezett mentővel, a folyamatos oxigénellátás biztosításának érdekében. 2 éves korától nevelik a nagyszülők. Édesanyja és édesapja akkor hagyták el, s azóta 4 évvel idősebb nővérével együtt a nagyszülők gondoskodnak róluk. A könnyeimmel küszködve öleltem át, kicsiny teste remegett az izgalomtól, s olyan elemi erővel szorított magához, ahogyan Lara és a kisfiam Norbika szokott átölelni. Lelkesen mesélt a televízión keresztül történő "ismeretségünkről", arról, hogyan szoktunk "együtt" tornázni a színes doboz előtt." - mondta el Réka. -írja a Kiskegyed.

Réka rájött, hogy nem elég az, hogy Virág mellé állnak a bajban! Tudta, hogy internetes blogját sokan olvassák, ezért hozzájuk fordult. 

- „Legféltettebb kincsünknél, gyermekeinknél semmi és senki sem fontosabb… elvesztésük az élet legfájóbb, mindent megsemmisítő tragédiája, de gondoljunk arra, hogy „valahol" életet menthetünk, s féltett kincsünk „valakiben" tovább élhet… S általa egy apró ember…talán teljes értékű életet élhet…” – írta a naplójába Réka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.