Átadták a fitnesz-wellness legrangosabb díjait

Rubint Réka az év edzője lett - Norbi Prima Primissima díjat kapott

Szombaton este a Testnevelési Egyetem Dísztermében átadásra kerültek a hazai fitnesz-wellness szakma legrangosabb díjai, melyet a szakma jelölése alapján és a közönség nyílt, internetes szavazása alapján döntenek el a www.fitnesz.hu oldalon.

2008.12.14 20:00ma.hu

Szombaton este, a Testnevelési Egyetem Dísztermében adták át a hazai fitnesz-wellness szakma legrangosabb díjait.

Ezekről a szakma jelölése alapján és a közönség nyílt, internetes szavazása alapján döntenek el a www.fitnesz.hu oldalon.

Rubint Réka
lett az év személyi edzője női kategóriában. Schobert Norbi megkapta a szakma „Prima primissima" díját, a Presenter of the Year 2008 ernyődíját, melyet a legtöbb szavazatot kapott nyer el. Ez egyben életműdíj is.

Mivel ez a legmagasabb, amit nyerni lehet, ezután kizárólag díjátadóként vesz részt a szakmai díj programjában. Külön öröm az eredmény, melyben a GFK Hungária év végi országos piackutatása, melyben a fogyasztók életmód termék vásárlási igényét és szándékát mérte fel.

Mit ismernek, vennének, vagy próbálnának ki szívesen? Az első három helyen a Norbi Update, Norbi, illetve az Update kategória végzett, s utána más hazai, jeles, kiváló márkák. Az eddigi nehézségek és a küzdelem meghozta az erkölcsi elismerést is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.