Nem bírta elviselni szorongását a sztár!

Schobert Norbi: Nyugtatóra whisky-t ittam

Bármilyen hihetetlen, a sikeres fitnesz-sztárnak és üzletembernek is voltak nehéz pillanatai - Szorongásos időszakaiban csak alkohollal és nyugtatókkal tudott úrrá lenni problémáján!

2009.02.09 08:32ma.hu - Fotó: updatetv

Altatókon, nyugtatókon élt, és olykor még whisky-t is ivott a gyógyszerekre Schobert Norbi - A fitneszguru ezt csinálta két héten át, amikor időnként besokallt. Volt, hogy kora reggel egy kupica pálinka megivásán gondolkodott - vallotta be Szily Nórának a sztár a Refklektor TV-ben, melyet ma láthatnak a nézők.

Norbi elmondta, szerinte olyan nincs is, hogy egészséges életmód, ezt ő csak sugallni tudja. Elég, ha az ember az esetek 90 százalékában tartja be az előírt étrendeket, olykor ő is szivarozik. A sztár elárulta: 1998-ban, az első száz darab videójáért egymillió forintot nyomtak a kezébe. El sem akarta hinni, hogy ezt ő kereste meg.

Előfordul ma is, hogy egy köteg pénzt hazavisz, és rohangál körbe a lakásban örömében. Nejével mindketten magas fizetésre vannak bejelentve, becsületesen fizetik adójukat. Nem rejtegeti vagyonát, nem ül be középkategóriás autóba, amikor jobbat is vehet. Számára az a fontos, hogy álmait megvalósítsa a rendelkezésre álló pénzből, vallotta be Szily Nórának Schobert Norbert - adta hírül a Napi Ász.

Schobert Norbit persze olykor érik támadások - Legutóbb azzal a pletykával kellett szembenéznie, hogy valaki elterjesztette: cukorbeteg édesanyja támogatta a kezdetekkor karrierje beindítását, mintegy kilencvenmillió forinttal.

Norbi megütközve cáfolta a hírt, elmondása szerint az édesanyja sajnos egyben nem látott még ekkora összeget, nemhogy ő pénzelte volna a fiát. A fitneszguru hozzátette, hogy éppen ő az, aki jelenleg beteg mamáját támogatja.

Schobert Norbi nagy bánata, hogy betegségét sajnos nem tudja maga mögött hagyni jelentős vagyonával sem - melyet egyébként éppen komoly egészségügyi problémája miatt íratott át nemrég a feleségére, Rubint Rékára.

A sztár korábban is tisztában volt azzal, hogy vannak gondjai - hét hónapra, kifejletlen szív-és érrendszerrel született. Hízásra hajlamos, és légpárnás cipőt kell viselnie, mert különben nincsenek edzésben a hátizmai.

Tizennyolc éves volt, amikor egyik csigolyája kettétört, és kimozdult a gerincoszlopból. Ezért már pár kiló súlyfelesleg is nagyon megterhelné a gerincét.

Decemberben azonban megrázó diagnózist közöltek orvosai Norbival: veleszületett szívbetegsége van, csak két szívbillenytűje fejlődött ki, és születése óta a szívének születése óta gyakorlatilag kétszer annyit kell dolgoznia.

A doktorok nem sok időt jósoltak neki - három évet, volt, aki tizenötöt mondott. Bárhogyis, érthető, hogy Schobert Norbi a padlóra került!

A népszerű sportembernek sürgős műtétet javasoltak, amelyet ő szeretne minél későbbre halasztani - addig pedig igyekszik kímélni magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.