Lekerültek az étlapról...

Béres Alexandra ételeit elrontották?

A közelmúltban eltűntek a boltok polcairól a fitneszlady termékei - De mi történhetett Béres Alexandra ételeivel, ami miatt egyre több kritika érte őket?

2009.01.28 13:30ma.hu - Fotó: beresalexandra.hu

Lekerültek az étlapról Béres Alexandra Súlykontroll termékei, nem sokkal utána a fitnesz sztár honlapján közzétett közleményében elmondta a felmondás okát. Eszerint az együttműködés utolsó évében egyre gyakrabban, egyre több kritika érte a termékeket a vásárlóktól, a minőséget, mennyiséget és a nyújtott szolgáltatás színvonalát illetően is.

De mi történt az ételekkel? A Totalfood Kft. szűkszavúan nyilatkozott, mindössze annyit mondtak, már nem állnak semmilyen üzleti kapcsolatban Béres Alexandrával - adta hírül a Blikk.

A fitneszlady termékeinek eltűnése nem most kezdődött, fokozatosan lekerültek a boltok polcairól az ételek.

Tavaly már kevés fogyott belőlük, Béres Alexandra pulykavirslije és csirkehúsos szelete egy idő után nem volt megtalálható a Spar üzleteiben, mert nem bizonyultak sikeresnek.

A fitneszedző az elmúlt évben harcra kelt Schobert Norbival, a Nagy Fogyás című műsorban mindketten egy-egy csapatot kaptak, amelynek tagjait meghatározott időn belül le kellett fogyasztaniuk.

Természetesen mindketten saját módszereikkel indultak a győzelemért, nemcsak ételeikkel, edzőprogramjukkal álltak neki, hogy megszabadítsák a súlyfeleslegtől a versenyzőket.

A Nagy Fogyást végül Alexandra játékosa nyerte meg, csaknem száz kilót leadva. Többi versenyzője is szép sikereket ért el - ennek fényében is különös, hogy a Béres-termékeket az utóbbi időben kevesen keresték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.