Sokáig leplezte fájdalmát...

Rubint Rékához mentőt kellett hívni!

Talán még az is csoda, hogy eddig bírta Rubint Réka - A fitneszguru Schobert Norbiról nemrég derült ki, veleszületett szívproblémája van. Felesége azonban nem ekkor lett rosszul.

Rubint Réka vacsorája a fitt menü és edzés jegyében telt képgaléria

2009.01.12 10:15ma.hu

Csak hetekkel a drámai diagnózis után tört ki Rubint Rékából a stressz, a fájdalom - Addig erős volt, mindenben Schobert Norbi mellett állt. Kezdetben nyugodtnak tűnt, még egy "pótnászútra" is elutaztak Norbival Ausztriába. Aztán egyik nap a parkolóban rosszul lett, csak guggolt az autó mellett, nem tudott megmozdulni! Férje mentőt hívott hozzá. Szerencsére, a pár napjai mostanában nyugodtabban telnek - adta hírül a Kiskegyed.

Néhány hete derült ki a megdöbbentő diagnózis: Schobert Norbi, aki sok emberen segített életmódtanácsaival és edzéseivel, veleszületett szívbetegségben szenved.

A dologra akkor derült fény, amikor a fitneszguru egy alapos kivizsgálásnak vetette alá magát. Eredményei mind rendben voltak, kivéve a szívultrahangot.

Ez mutatta ki, hogy komoly, veleszületetett szívelégtelenséggel küzd Norbi, csak két szívbillentyűje fejlődött ki. Mióta megszületett, gyakorlatilag kétszer többet kell dolgoznia a szívének.

Az orvosok azt mondták neki, körülbelül három éve lehet hátra - Igaz, akadt olyan doktor is, aki 15 évet jósolt...

Norbi megmentette az életét azzal, hogy maga is az update-módszerrel él. Ugyanakkor sürgős műtétet javasoltak neki. Norbi szeretné minél későbbre halasztani az operációt, s kíméli magát.

Emellett pedig igyekszik minél több időt a családjával tölteni. A fitnesz-sztár elárulta: nejét, Rékát felkészíti arra az időszakra is, amikor ő már nem lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.