Rubint Réka a kis Fricit viszi az ágyba

Norbi pirulva bevallotta, hová pisil éjszaka

A Schobert-Rubint házaspár sem teketóriázott, amikor magánéletük intimebb részleteit kellett megosztaniuk a nyilvánossággal. Tudtak meglepetést okozni a közönségnek...

Schobert Norbi csónakázni vitte a többieket képgaléria

2009.04.07 07:20ma.hu

Több olyan páros fedte már fel titkait a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban, akiről korábban nem hittük volna, hogy nyíltan beszél a magánéletéről. Bár Schobert Norbira és Rubint Rékára nem jellemző, hogy mindenről hallgat, most ők is meghökkentő részletekkel álltak elő!

Mint kiderült, a fitneszlady Fricinek becézi ura férfiasságát. De a pár abból sem csinált titkot, hogy Norbi éjjelenként belepisil a csapba. A fitneszguru hozzátette: megjegyzem, Tilla és Benedek Tibor is bevallotta, még ha pirulva is! Egy biztos, ha újra kezdené, piszoárt is szereltetne a fürdőbe - adta hírül a Blikk.

Schobert Norbi és párja korábban is nyíltan beszélt magánéletéről. Így például arról, hogy napi egy órát szeretkeznek és Réka az aktívabb az ágyban.

Továbbá még szex közben is fogyóznak: a zsírégetésre alkalmas pózok segítségével.

Norbi és Réka még azt sem titkolja, hogy olykor közösen méregetik a gyönyörű női idomokat! Nemcsak a fitneszguru, neje is végigméri a nőtársait...

A TV2 sztárpárshow-jában egyébként nemrég olyan pár számolt be hálószobatitkairól, mint Gombos Edina és férje, Alberto - korábban a szőke műsorvezetőre sem volt jellemző a kitárulkozás.

Edina elárulta például, hogy szívesen járkál meztelenül a lakásban, vagy nagy örömmel bámulja a férje fenekét, ezért azt sem bánja, ha idegen hölgyekkel ropja Alberto a táncparketten.

Mindketten a természetes viselkedés hívei, és igyekeznek a déli temperamentumot becsempészni budapesti hétköznapjaikba is.

Alberto és Edina még abból sem csinált titkot, hogy újabban a kislányuk pelenkázóját találják a legjobb helynek a szexre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.