"Gyalázkodva beszélt a szüleimről"

Norbi: Csernus 30 ezerért üvöltött velem!

Még életében nem járt pszichiáternél Schobert Norbi, de miután kiderült veleszületett betegsége, többen ajánlották neki, beszélgessen Csernus Imrével - Norbi sokszorosan megbánta, hogy vállalkozott a találkára!

2009.02.26 09:10ma.hu - Fotó: updatetv

Schobert Norbi nagy reményekkel indult a beszélgetésre, de keserű csalódás lett a dologból - A fitneszguru szerint Csernus Imre megalázta őt. Norbi elmondta, a doktor stílusa elképesztő, szinte üvöltözve szólt hozzá, ő pedig maga alatt volt, és nem jött be neki a "földbedöngölés".

Norbi szerint Csernus gyalázkodva beszélt a szüleiről, s bár ő pozitív energiát várt tőle, úgy érzi, a pszichiáter negatív dolgokat hozott felszínre benne. A fitnesz-sztár felháborítónak tartja, hogy "egy óra üvöltözésért" 30 ezret kért el tőle Csernus - mondta el Norbi a Tereferében, aki ezek után eldöntötte, inkább a nejével beszéli meg minden gondját.

Az utóbbi hónapokban több dolog miatt is csapnivaló volt Schobert Norbert hangulata. A fitneszguru üzleti ügyei rosszabbul mentek, ráadásul megtudta, hogy veleszületett szívbetegsége van.

Az orvosok nem sok jót jósoltak neki: mivel csak két szívbillenyűje fejlődött ki, és a szíve születése óta gyakorlatilag kétszer annyit dolgozik, a doktorok szerint már csak néhány éve van hátra!

Norbinak sürgős szívműtétre lenne szüksége, de ezt a fitnesz-sztár, amíg lehet, halasztaná. Visszavett megfeszített tempójából, kevesebbet edz és megpróbál minél több időt a családjával tölteni.

Biztos, ami biztos, mindenét ráíratta a feleségére, Rubint Rékára, és nemrég elmondta, hogy az üzleti ügyekbe is szeretné alaposabban bevezetni a nejét, mert a legrosszabbra is fel kell készülni.

Réka természetesen kezdettől fogva nagyon aggódik a párjáért, de eleinte nem merte kimutatni. Később aztán teljesen váratlanul tört rá a pánik, és annyira rosszul lett, hogy egy parkolóban kellett hozzá mentőt hívni.

Mostanában szerencsére nyugodtabban telnek a páros hónapjai, noha egy heves vita is tarkította életüket. Norbi nem értett egyet azzal, hogy felesége saját vállalkozásba kezdjen, s emiatt Réka még össze is csomagolt!

Anyjához utazott a gyermekekkel együtt, de Norbi gyorsan átgondolta a dolgokat és bocsánatkéréssel sietett utána.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.