"Más férfi asszonyát is megcsodálom!"

Schobert Norbi és Réka együtt gyönyörködik a női idomokban!

A fitneszguru bevallotta: előfordul, hogy más asszonyokról fantáziál - De természetesnek tartja azt is, hogy neje is ránéz más férfiakra. Norbi és Réka olykor együtt gyönyörködnek a szép idomokban.

2009.02.25 07:40ma.hu

Schobert Norbi sosem csalná meg a párját, Rubint Rékát - Ugyanakkor nem tagadja, előfordul, hogy más asszonyát is megcsodálja. A csinosabb hölgyeket megnézi környezetében és az utcán.

Rékának ez ellen semmi kifogása, hiszen ő is végigméri a nőtársait: megesett, hogy együtt gyönyörködtek a szép idomokban. Norbit nem zavarja, ha neje is megnéz egy-egy férfit. Elárulta: ha ő fantáziál, nem általa ismert nők jutnak eszébe, hanem összerak magának egy ideált - mondta el a Napi Ásznak.

Schorbert Norbert és Rubint Réka azért természetesen tökéletesen megfelelnek egymásnak, hiszen csaknem teljesen egyforma az érdeklődésük.

Ráadásul hasonlóan is indultak a karrier rögös útján: kamaszként mindketten túlsúlyosak voltak, s nagy küzdelmek árán szabadultak meg a fölöslegtől - ma az ország egyik legismertebb fitness-oktató és életmód-tanácsadói. Réka és Norbi két gyermeket nevel, Larát és a kis Norbit.

Az ismert páros tagjai közt is akad persze nézeteltérés - Nemrég meghökkentő titokra derült fény, nevezetesen, hogy Rubint Réka a közelmúltban annyira megharagudott férjére, hogy összecsomagolt és a gyerekekkel édesanyjához utazott!

Elmondásuk szerint a hetedik évet megérezték a kapcsolatukban: fény derült Norbi veleszületett szívbetegségére, rosszul mentek üzleti ügyeik is.

A vita konkrét oka viszont az volt, hogy Réka szeretett volna saját vállalkozásba kezdeni s csak akkor árulta el a dolgot Norbinak, amikor már megtette az első lépéseket.

Norbi úgy vélte, neje túlvállalja magát, s nem örült az ötletnek. Réka azonban először életében szeretett volna önállóan, saját keresetre szert tenni.

Az összeveszés vége persze békülés lett, a fitneszguru ugyanis gyorsan a felesége után utazott Jászberénybe, és térden állva bocsánatot kért...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.