Amerikába költözne a fitneszguru neje!

Rubint Réka menne, de Norbi nem engedi

Schobert Norbi és neje, Réka munkássága itthon sokaknak szúrja a szemét - A házaspárt egyre jobban bántják a támadások, fogyasztó termékeiket sokan csak reklámfogásnak tartják. A fitneszguru neje akár el is költözne.

2009.04.01 08:10Fotó: updatetv.hu

Schobert Norbi életének két fő missziója a túlsúlyos emberek lefogyásztása, illetve a cukorbetegek életének könnyítése. Őt és nejét azonban sokan támadták kezdettől fogva.

Hogy mit képzelnek, egy zacskó lisztet 1200 forintért árulnak, mikor a boltban 200-ért lehet kapni, ez biztos csak reklámfogás. Éveken át nem tudta elmagyarázni, hogy ez nem liszt - mondta el Norbi az Epizód magazinban.

A lappal a fitneszsztár megosztotta: termékeiket most Amerikában is bemutatták, s úgy érzik, ez önbizalmat adott nekik. Végre nem azzal foglalkoztak, ki útálja őket és ki nem.

Norbi szerint itthon "nyalni, fúrni-faragni és lefizetni" kell, az USA-ban elég volt egy standot nyitni, névjegykártyát cserélni ahhoz, hogy termékeiket árusíthassák. Norbi és Réka az Amerikai Cukorbetegek Országos Expójára utazott ki az Egyesült Államokba - friss, helyben sütött péksüteményeik nagy sikert arattak, az amerikaiak csak úgy "zabálták" őket.

Norbi az Epizódnak elmondta, az őrület akkor tört ki igazán, amikor egy cukorbeteg kisfiú odajött a standjukhoz, és megmérték a vércukorszintjét. Majd megevett a kakaóscsigájukból hármat, egy órával később, amikor visszatért, már kevesebb volt a vércukorszintje, mint az előző adat.

Schobert Norbi még a Dr. Natura Global Health Award-ot is elnyerte, az Egészég Világdíjat. Az Epizódnak Rubint Réka elmondta, teljesen beleszeretett az országba.

Amikor hazajöttek, azt mondta, csomagoljanak össze, és költözzenek ki családostul. Réka szerint mások az emberek, a gondolkodásuk, a mentalitásuk, s ez elnyerte a tetszését. Szíve szerint kiköltözne, de Norbi maradna. Nem szívesen hagyná itthon, amit hosszú évek munkája alatt létrehozott. Így egy ideig kétlaki életet fognak élni - adta hírül az Epizód.

A lappal a házaspár megosztotta: itthon is sok tervük van. Áprilisban Magyarországon megnyitják orvosi- és fogyásközpontjukat, itt a vendégeknek személyes konzultációra is módjuk lesz.

Új biotermék családot hoznak létre és Update pékségeik is megnyitották kapuikat országszerte 30 helyen. A televízióban pedig az Egy perc egészség című műsorban találkozhatnak velük a nézők - adta hírül az Epizód.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.